Preselecția pentru Stufstock Newcomers

692
Stufstock lansează și susține și în 2011 muzica nouă a artiștilor aflați la început de drum, prin proiectul Newcomers. Producția și lansarea unui album, un turneu în țară și un kit pentru sala de repetiții sunt premiile pe care Stufstock le aduce trupelor noi din proiectul Newcomers anul acesta, alături de concerte pe scena principală și apoi în București.
Ediția a noua a Stufstock Rockarte aduce din nou în Vamă, vara aceasta, o săptămână de rock, film, teatru și fotografie, în perioada 21-29 august. Ediția din 2011 o continuă pe cea de anul trecut, care s-a bucurat de o atmosferă extraordinară în public, foarte participativ în relația cu artiștii, la concertele, workshopurile, proiecțiile, piesele de teatru și vernisajele organizate, și cu entuziasm în backstage.
Concertele de la scena principală vor avea loc la finalul săptămânii de rockarte. Zona muzicală a Stufstock va aduce și anul acesta concursul Stufstock Newcomers și workshopul Rockschool. Trupele care au câștigat primele trei locuri la concursul Stufstock Newcomers în 2010 au avut ocazia să cânte în deschiderea ultimei zile de rock pe scena principală și au primit ca premiu producția și lansarea următorului album (White Walls), realizarea unui videoclip, aflat acum în producție (The dAdA) și un kit muzical pentru sala de repetiții (East Roots).
Pe de altă parte, prin workshopul de muzică Rockschool, cei care au vrut să învețe să cânte la chitară, bass și tobe au urmat cursurile acestui seminar, unde au asistat la lecții teoretice și demonstrații tehnice. În fiecare seară au avut loc concerte ale elevilor școlii Rockschool, urmate de jam-sessions susținute de profesori și elevi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Trupa "Luna Amară" va cânta la Stufstock
Pagina a fost generata in 0.4253 secunde