Preselecții pentru Festivalul Național de Romanțe "Crizantema de Aur"

400
Preselecții pentru Festivalul Național de Romanțe

Articole de la același autor

Ediția a 52-a a Festivalului "Crizantema de aur" se va desfășura, în perioada 17 - 19 octombrie, la Târgoviște, fiind dedicată celebrării prin romanță a patrimoniului muzical și poetic național și Anului omagial al satului românesc. 


În acest context, precum și din dorința de a aduce la cunoștință cât mai multor interpreți și compozitori de romanțe fenomenul muzical național de la Târgoviște, se organizează preselecții regionale în România pentru Concursul de Interpretare al Festivalului Național "Crizantema de Aur". 


În Constanța, preselecțiile vor avea loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 14.00, în sala studio a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". 


Ediția a 52-a a festivalului va fi structurată pe trei mari secțiuni, Concursul de Interpretare, Concursul de Creație, Concerte și Recitaluri extraordinare susținute de mari artiști ai scenei românești și internaționale, de câștigători ai Trofeului "Crizantema de aur" din România și din Republica Moldova, acompaniați de orchestre și de dirijori profesioniști. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8348 secunde