Prețuri negociabile la Târgul Colecționarilor

335
Prețuri negociabile la Târgul Colecționarilor - 3e3c7e0018567873b322c3c00e51deda.jpg
Târgul Colecționarilor s-a desfășurat în weekend, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, participanți din toată țara prezentându-și produsele, spre vânzare sau doar pentru a stârni admirația vizitatorilor.
Bijuterii, cărți poștale, monede, tablouri, cărți și multe alte obiecte de colecție au stârnit curiozitatea trecătorilor, care s-au oprit la standuri fie pentru a achiziționa unul dintre aceste produse, fie doar pentru a le admira.
Deși unele obiecte, în special bijuterii, aveau prețuri destul de piperate, ajungând chiar și la 850 lei (un colier de fildeș aparținând unui colecționar din Constanța), unii dintre posesorii obiectelor au fost dispuși să facă reduceri chiar de câteva milioane de lei. Pe de altă parte, același colecționar ne-a mărturisit faptul că i-au fost furate un inel, în valoare de 200 de euro și o brățară veche, din argint.
Colecționarii nu i-au vizat doar pe cei înstăriți, ci au încercat să se adapteze tuturor posibilităților. Astfel, monede vechi au putut fi achiziționate și la prețul de 25 sau 40 lei, dar și coliere la prețuri de 30 lei sau seturi de mărgele la 150 lei. Negociabil.
Târgul Colecționarilor a fost organizat de Asociația Filateliștilor "Tomis".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 August 2009
Stire din Cultură-Educație : Ultimele apariții la Editura DOBROGEA
Pagina a fost generata in 1.854 secunde