Prin ce aventuri trece "Mica sirenă" în acest week-end

271
Prin ce aventuri trece
Copiii, dar și părinții acestora sunt așteptați duminică, 17 februarie, orele 10.00 și 11.30, la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la o reîntâlnire cu "Mica sirenă", o adaptare după H.Ch. Andersen, în regia lui și scenariul lui Cristian Mitescu. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica poartă amprenta lui Alexandru Berehoi. 


Fascinanta poveste prinde viață pe scena teatrului ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă, care își dorește din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană și pe prinț, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni, când corabia lui este înghițită de valuri. 


Alături de sirena inimoasă, îi puteți regăsi pe regele mării, pe surorile acesteia, dar și pe țestoasa înțeleaptă care o ajută să scape de meduzele buclucașe, cât și pe micul crab ce o sfătuiește întotdeauna de bine pe micuța sirenă.

În toată această poveste, curajoasa sirenuță o va înfrunta pe caracatița vrăjitoare, care îi răpește vocea minunată, dar vrea și inima prințului pentru a trăi pe uscat. Din fericire, la final vraja se destramă, caracatița-vrăjitoare este învinsă, iar Mica Sirenă și prințul se căsătoresc și astfel, ambițioasa sirenă va trăi pe pământ la palat, alături de prințul ei. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.295 secunde