"Prinț și cerșetor", pentru copiii de toate vârstele

241

Articole de la același autor

Dacă aveți între cinci și o sută de ani, atunci, spun reprezentanții Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", sunteți așteptați duminică, 8 martie, de la ora 10.00, la "Prinț și cerșetor", în regia lui Cristian Mitescu. Ei spun că poveștile adevărate nu au preț și că nu vor pieri niciodată. Scenografia este realizată de Eugenia Tărășescu-Jianu, muzica îi aparține lui Dan Bălan, iar coregrafia poartă semnătura Mihaelei Lintzmaier. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de peste patru ani.


Din distribuție fac parte: Cristian Munteanu, Vlad Munteanu, Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Daniel Minciună, Clara Ghiuvelechian, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Tiberiu Roșu. 


Precizăm că "Prinț și cerșetor" este un spectacol realizat după romanul cu același nume al lui Mark Twain, publicat pentru prima oară în 1881 în Canada și ulterior, în 1882, în Statele Unite ale Americii. Acțiunea are loc în 1547, iar intriga se axează pe povestea a doi băieți care seamănă foarte bine unul cu celălalt: Tom Canty, un băiat dintr-o familie săracă, ce locuiește cu tatăl său în Offal Court, Londra, și Prințul Edward, fiul regelui Henric al VIII-lea al Angliei. Așadar, pe scena teatrului constănțean își vor face apariția artiști și scamatori, păpușari, dansatori, adunați din patru zări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5503 secunde