Prințesa își dă, din nou, întâlnire, pe scenă, cu broscoiul

157
Prințesa  își dă, din nou, întâlnire,  pe scenă,  cu broscoiul - printesasibroscoiul2-1520872293.jpg

Articole de la același autor

Cei mai mici spectatori vor avea ocazia să se întâlnească, mâine, 14 martie, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de mare", cu "Prințesa și broscoiul". Piesa va începe la ora 10.00, iar prețul unui bilet este trei lei pentru copii și 12 lei pentru adulți.

Piesa este o adaptare după basmul "Prințul fermecat" al Fraților Grimm, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu. Ionuț Sergiu Anghel realizează coregrafia spectacolului, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu. Scenografia este marca binecunoscutei scenografe constănțene Eugenia Tărășescu Jianu.

Spectacolul prinde viață prin jocul plin de măiestrie al talentaților actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare".

Din distribuție fac parte: Arina Cojocaru, Grațian Prisacariu, Lică Gherghilescu, Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Andrei Stroescu și Tiberiu Roșu.

Potrivit reprezentanților instituției, copiii, dar și adulții vor trăi experiența unui musical cu o intrigă simplă, dar cu un impact deosebit la public. "Peripețiile pline de haz, romantism dar și suspans, prin care trec fiica cea mică a împăratului și prințul broscoi, alături de alte personaje, cum ar fi vrăjitoarele, bunicul prințesei care apare mereu cu un sfat plin de înțelepciune, regii, pretendenții prințeselor reprezintă pilde pentru spectatorii mai mici sau mai mari despre importanța prieteniei în realitate, despre implicațiile respectării unei promisiuni cât și despre faptul că aparențele pot înșela de cele mai multe ori, iar până la urmă «să faci bine e de ajuns», au precizat aceștia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Copiii sunt invitați  la "Povestea porcului"
Pagina a fost generata in 1.3352 secunde