Copiii sunt așteptați la o nouă "Poveste… cu Scufița Roșie"

165
Copiii  sunt așteptați  la o nouă
Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă pe cei mici, astăzi, 30 ianuarie, începând cu ora 10.30 la o nouă "Poveste…cu Scufița Roșie".

Spectacolul poartă semnătura regizorului Valentin Dobrescu, iar muzica este coordonată de bagheta compozitorului Macovei Moraru Radu Alin. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisacariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan.

Piesa este o adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867. De data aceasta, regizorul Valentin Dobrescu creionează cu multă delicatețe și dragoste povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap, doar că acum micuța nu mai este o fetiță, ci un ursuleț.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite să îi ducă bunicuței, care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt. Pentru cei care vor fi prezenți în sală, totul se va desfășura într-un decor minimalist, în care personajele principale sunt păpușile, alături de ciupercuțe care cântă, iepurași vorbitori, copaci care se clatină și vorbesc pe o muzică extrem de antrenantă. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5469 secunde