Prof. Dănuț Epure, în turneu electoral

4806
72
Prof. Dănuț Epure, în turneu electoral - intalnirefacultateadeistorie2-1328285913.jpg
Decanul Facultății de Științe Economice și-a propus ca până la alegerile pentru funcția de rector să aibă o serie de întâlniri oficiale cu reprezentanții facultăților.

La Facultatea de Istorie și Științe Politice s-a petrecut prima întâlnire de acest gen, la care au participat cadrele didactice și decanul conf. univ. dr. Daniel Flaut.

În urma dezbaterii, au fost evidențiate câteva puncte pe care cei implicați le-au considerat prioritare pentru viitor: susținerea specializărilor tradiționale, dar și a celor cu vizibilitate, o îmbunătățire a transparenței deci-ziilor și imaginii universității, promovarea și susținerea cadrelor, astfel încât fiecare specializare să aibă o evoluție pozitivă raportată la clasificarea întocmită de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, sprijinirea cercetării cadrelor didactice tinere. 

Comentează știrea

72 comentarii. Pagina 1 din 8. Click pe pagina dorită : 1 2 ...8 
coleg informat
3 februarie 2012
Epure, rector din primul tur

Din ultimele informatii, Epure va fi rector din primul tur. Din pacate pentru ceilalti, strategia lui a dat rezultate. Intalniri cu cadrele didactice, lansare oficiala cu presa, pliante...modern. Ceilalti, mailuri, interviuri....impact zero.

Alt coleg... mai bine informat decat 1
4 februarie 2012
Epure.... rector viseaza!

Postaci ai lui Epure : voi aveti grija sa fiti primii la postat pentru candidatul manciurian Epure! Mintiti, mintiti, mintiti, ca oricum ramane ceva! Acesta este deviza voastra de fani retro-comunisti!

Un lector
4 februarie 2012
Epure nu va fi rector!

Epure isi face singur iluzii! Noi cei multi din Universitatea Ovidius care nu ne lasam influntati de Ploae, Peride, Bordei, Amariei si alti sefi de-ai nostri nu il votam pe Epure!

Din UOC
4 februarie 2012
Epure NU VA AJUNGE RECTOR!

Nimeni nu-l vrea pe Epure doar el se lauda ca îl sprijină lumea dar ce nu înțelege el este ca la vot SUNTEM SINGURI in secția de votare si votam CALITATEA si PROFESIONALISMUL adică Prof.GARTU sau MAMUT iar cine se tot afiseaza cu Epure își compromite imaginea ( la unii si asa deteriorata)

raspuns
4 februarie 2012
pentru nr. 4

nimeni...doar vreo 70-75 % din cadrele didactice! NIMENI oi fi tu!

Surf
4 februarie 2012
Rector... cel care merita

Trebuie sa explice cineva unora ca Bordei, Ceamitru, Asxchie, Bordeian, Dina si celor care-l mai sustin pe acest Epure ce fel de om este si ce impact ar avea alegerea lui ca rector, sa li se explice ce inseamna alegerea profesionistului cum este prof.univ. Gartu

Emil
4 februarie 2012
Alegeri rector - Gartu cel mai potrivit

Gartu este ceea ce are nevoie universitatea adica oameni de calitate si credibili, alegeti Epure si alegeti intrarea in anonimat a acestei universitati,,,,,,,alegeti cu mare grija, viitorul este al calitatii si credibilitatii lucruri care vor asigura progresul universitatii

Dinu
4 februarie 2012
Rector va fi Marian Cojoc

Rector va fi Prof. Marian COJOC... Este cel mai potrivit, avand in vedere prestanta si experienta dumnealui. Votati MARIAN COJOC!

lector
4 februarie 2012
epure

sa fim seriosi, e un mincinos ordinar

UOC
4 februarie 2012
Pentru numarul 7 si 8

Girtu-tu ai la fizica doar 30 de studenti in toti anii,esti decan la o facultate ce merita sa aibe multi studenti,dar tu esti asa de nepriceput incat fug toti de facultatea ta,dar in schimb ti-ai luat ore la farmacie ca sa innebunesti studentii straini cu SPAGA ca la tine nu da nimeni,ESTI UN ZERO BARAT. MAIAN COJOC,te dai bine pe langa liga studentilor ca nimeni numai este cu tine si speri sa prinzi si tu un loc caldut prin conducere

72 comentarii. Pagina 1 din 8. Click pe pagina dorită : 1 2 ...8 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Universitatea "Ovidius"/Dezbatere publică
Pagina a fost generata in 0.3272 secunde