Prof. Margareta Constantin în locul lui Petrică Miu?!

2015
6
Prof. Margareta Constantin în locul lui Petrică Miu?! - conferintaisj2-1326214946.jpg

Articole de la același autor

Demisia intempestivă a fostului inspector școlar general adjunct Petrică Miu și explicațiile pe care unii nu vor să le accepte vizavi de gestul său încă mai produc rumoarea în rândul colegilor de breaslă din învățământ.

Prof. Nejdet Gevat, colegul său de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța, se declara surprins de gest: "Săptămâna trecută, a venit la mine în birou, jos, la resurse umane, mi-a arătat cererea de demisie pe care i-a înaintat-o ministrului Educației și avea un zâmbet larg. L-am întrebat dacă e sigur că așa trebuie să procedeze și mi-a răspuns că e mai sigur ca niciodată și că interese personale l-au determinat să facă acest lucru".

Întrebată dacă nu i se părea mai firesc ca prof. Miu să nu accepte funcția din decembrie anul trecut, știindu-se cu probleme personale, prof. dr. Aliss Andreescu, inspector școlar general, a declarat pentru "Cuget Liber" că "fiecare om are dreptul să ia o decizie într-un anumit moment al vieții. Cu siguranță și-a reordonat prioritățile și a ajuns la concluzia că pe primul plan trebuie trecută familia. Și eu l-am întrebat dacă n-ar fi mai bine să se mai gândească". Cât privește numele celui care îl va înlocui pe prof. Petrică Miu în funcția de inspector școlar adjunct, prof. Andreescu a declarat că sunt mulți profesori cu merite deosebite care ar putea accede în această funcție, dar ministrul va fi cel care va decide.

Pe de altă parte, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a declarat că prima persoană pe care o va susține și o va gira pentru postul eliberat va fi prof. Margareta Constantin. În ceea ce privește demisia la doar o lună de la numire, Gigi Chiru a declarat: "După cum bine vă amintiți, eu nu i-am susținut candi-datura, așa încât nu comentez nici demisia. Este un act unilateral de care am luat la cunoștință din presă. Dar așa cum numirea a fost nepotrivită, demisia o consider binevenită!".

Ca și prof. Andreescu, președintele PDL a declarat că sunt și alte persoane care ar putea fi numite în funcția de inspector școlar adjunct "vom vedea dacă doamna Maria Sorescu își mai arată disponibilitatea pentru acest post".



Comentează știrea

Rostogan
11 ianuarie 2012
jocul de-a demisia

Dle Chiru la dv ne este nadejdea.Nu lasati invatamantul de izbeliste.Trebuie,musai,ca dna Constantin,sotia marelui Constantin,mare maestru de ceremonii,mancatorii si intrigarii sa-si primeasca rasplata pentru atatea merite deosebite manifestate cu prilejul activitatilor profesional-politice prin tot felul de restaurante.Rugam pe dna Constantin sa ne prezinte opera sa si intentiile.

Profu' de serviciu!
11 ianuarie 2012
Doamne! ...pe ce maini a incaput Scoala....

...ce a ajuns Scoala noastra! In ce directie se indreapta cu asa oameni la conducerea ei! Incotro se indreapta copiii nostri? Ce viitor ne asteapta? ...Deja se vad ,,roadele,, politicii recente! ...scoala a devenit, mai degraba, o pepiniera pentru prostitutie, consum de droguri, jafuri, violuri...cat despre pseudo-profesorii, scoliti pe bani, la sereleurile universitare, ce sa mai vorbim? ...asa au devenit si ,,definitivi,, in invatamant, si-au luat si gradele....

profa de chimie
11 ianuarie 2012
pt nr. 2

Profu de servicu! are mare dreptate::::::pe ce miini a incaput scoala::::::::unde sint dascalii, oamenii scolii de altadata? chiru decide soarta invatamantului constantean?

proful de chimie
11 ianuarie 2012
pt. nr. 3

Pe ce maini a incaput scoala? Pe mainile nevestelor, amantelor, prietenelor competentilor de la putere. Unde sunt oamenii scolii de altadata? In scoli, ingroziti ca trebuie sa puna in practica aberatiile venite de la minister si inspectorat. Cat despre Chiru ... cine se uita la el?

Suzy
11 ianuarie 2012
Numiri

Mai bine il numeau pe acest Chiru, ca poate era mai capabil decat Constantin. Dar de cand asteapta Chiru sa se revanseze fata de familia Constantin si de mesele date, de vanzarile si cumpararile facute impreuna.Nu conteaza incompetenta sotiei sotului, adica Margareta Constantin.Mai grav e cum a ajuns aceasta individa in inspectorat!

intrigantul
12 ianuarie 2012
pentru 3

mai e de mirare cum a ajuns această individă?dar ceilalți indivizi cum au ajuns? lozurile de obicei se vand pe bani sau...altfel...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Elevii constănțeni sunt liberi doar joi
Pagina a fost generata in 0.5027 secunde