Astăzi, pe scena Casei de Cultură

"Profesiunea doamnei Warren"

518
1
Primii 100 de elevi, studenți și pensionari care se vor prezenta la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, astăzi, pentru a procura bilete la spectacolul "Profesiunea doamnei Warren", cu Maia Morgenstern, vor avea o surpriză. Conducerea instituției a decis să le ofere posibilitatea de a obține la prețul de 80 lei două locuri în sală.

"Profesiunea doamnei Warren", de George Bernard Shaw, o comedie neplăcută - așa cum a fost catalogată de autor, un text scandalos - așa cum a fost văzut la premieră de "evlavioșii" contemporani, o piesă importantă - așa cum a intrat în istorie. Miza spectacolului montat de Claudiu Istodor este întâlnirea dintre rolurile create de cunoscutul dramaturg irlandez și o echipă de actori pe măsură.

Piesa va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, astăzi, 28 mai, de la ora 20.00. Prețul unui bilet este de 60 și 80 de lei. 

Comentează știrea

Eu
28 mai 2012
Esti varza

Piesa de teatru este maine. Lasa-te de jurnalism. Nu este stire pe care sa nu o gresesti. Cu regret constat ca presa este plina de oameni ca tine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8856 secunde