Profesori englezi, la Liceul "G. Călinescu"

656
Profesori englezi, la Liceul
Liceul Teoretic "George Călinescu" Constanța a găzduit recent o masă rotundă pe tema voluntariatului și a activităților de strângere de fonduri pentru astfel de activități, la care au participat elevi și profesori ai liceului și membrii delegației Barrow Romania Action Group (BRAG). Aceasta este o organizație caritabilă din Barrow, Marea Britanie, implicată în proiecte pentru comunitate și aflată în parteneriat cu liceul-gazdă încă din anul 2000, vizitele sale desfășurându-se bianual, în lunile octombrie și iunie.

Anul acesta, la invitația prof. Alexandrina Vlad, coordonatorul proiectului, delegația a fost formată din Eddie O’Hare, președintele organizației și profesor la Barrow College, profesorii Christopher O’Hare și Suzanne Patton.

Reprezentanții BRAG, împreună cu elevi și profesori de la Liceul "Călinescu", implicați în proiectul comun de acțiune pentru comuni-tate, au desfășurat activități de voluntariat la Casa de copii Antonio din Constanța, constând în reparații, lucrări de amenajare, redecorare și igienizare a acesteia.

Un moment important l-a constituit primirea donației de cărți în limba engleză din partea aceleiași organizații, de care se vor bucura elevii liceului.

"A fost o săptămână deosebit de bogată în activități interesante și educative, desfășurate împreună cu profesorii englezi de la Barrow. Elevii noștri au avut ocazia să lucreze cu aceștia, învățând să fie mai buni cu semenii lor", a declarat directorul Liceului Teoretic "G. Călinescu", prof. Cristina Zaharia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5596 secunde