Profesorul american Ravi P. Agarwal, Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius"

509
5
Profesorul american Ravi P. Agarwal, Doctor Honoris Causa al Universității

Articole de la același autor

Profesorul universitar doctor Ravi P. Agarwal, de la Texas A&M University - Kingsville USA, a devenit, săptămâna trecută, Doctor Honoris Causa al Univer-sității "Ovidius" Constanța. 


Cu peste 44 de ani de experiență, profesorul Ravi P. Agarwal are o carieră impresionantă. A scris peste 1.200 de articole de cercetare publicate în reviste cotate ISI-Thomson, 35 de cărți și monografii, peste 27.882 citări (conform Google Scholar). Cartea "Difference equations and inequalities: theory, methods, and appli-cations" a strâns până acum peste 2.469 citări. Profesorul Ravi P. Agarwal este totodată și editor șef la patru reviste cotate ISI-Thomson. 


Cu prilejul ceremoniei de decernare a titlului, profe-sorul Ravi P. Agarwal a susținut prelegerea "Birth, growth and computation of pi to ten trillion digits". În calitate de invitați speciali, au susținut prelegeri și prof. univ. dr. Marin Marin, de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Transilvania din Brașov, și prof. univ. dr. Dumitru Baleanu, Cankaya University, Faculty of Art and Sciences, Ankara, Turcia, și Institutul de Științe Spațiale, Măgurele, România. 


Organizatorii acestei conferințe au fost Eugen Zaharescu, Alexandru Bobe, Cristina Flaut, Victor Jeflea și Diana Savin. 


Comentează știrea

svinarciuc
12 iulie 2015
atena zaharescu

ce cauta atena Zaharescu la un asemenea eveniment? nu va ajunge nici macar la degetul mic al respectivului dr.h.c. ... raducu, o mai tii multe in brate pe ea si pe svinarciuc? liceul decebal se prabuseste incet,dar sigur!!

comentarii
15 iulie 2015
comentarii

s-au cam sters comentariile.... oricum, treaba cu zahareasca este adevarata... cati profesori de matematica sunt doar cu deful la peste 45 ani? Unul singur - ATENA ZAHARESCU. PS- la asa catedra de matematica... asa elevi.

a
15 iulie 2015
a

cine e d-na cu plicul? ATENA ZAHARESCU Pt cine nu stie - sotia DOMNULUI Zaharescu... PS - se ia spaga inclusiv de la colegi

dezvăluire
17 septembrie 2015
secret bine pazit

atena zaharescu nu a fost in stare sa-si dea gradele didactice, a ramas la def (apropo, are 50, nu 45!), iar sotul ei a fost decanul (!?) facultatii de matematica... unde a absolvit si prietena ei directoare studiile (ca sa mai poata preda, ca doar conversie din metalurgist in informatician, te rad si curcile!) vreti un pont? ia intrebati cum a luat prietena asta a ei titularizarea, acum 20 de ani. cu o seara inainte i-a facut rost de subiecte atena!

lenuta
29 septembrie 2015
Castiguri din prima luna

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde