Profesorul grevist Lucian Petre a încetat să mai spere în dreptate

570
După aproape opt zile de grevă a foamei, indusă ca urmare a nemulțumirilor generate de managementul Grupului Școlar "Carmen Sylva" din Eforie Sud, profesorul de fizică Lucian Petre a decis, de dragul familiei, să renunțe.
În seara zilei de miercuri, 28 aprilie, profesorul a chemat Ambulanța întrucât se simțea foarte rău, motiv pentru care a ajuns în urgența Spitalului Județean Constanța, unde i-au fost aplicate perfuzii, rămânând internat până la ora 5 a dimineții de ieri. "Am refuzat să rămân internat în continuare, pentru că sunt speriat cu câte boli am văzut că se alege lumea chiar din spital", ne-a declarat prof. Petre. De asemenea, a afirmat că în permanență i-a fost alături unul dintre fiii săi, așa încât a realizat că ar face o mare greșeală să se mai sacrifice pentru o cauză aproape pierdută.
În final, a ținut să precizeze - vizavi de remarca inspectorului general Elena Buhaiev, și anume că ar fi mâncat pe ascuns zilele acestea - că a tot așteptat pe cineva cu care să meargă să efectueze niște analize care să ateste că stomacul său a fost gol în permanență.
Reamintim că marți, 27 aprilie, la liceul din Eforie Sud a avut loc un consiliu de administrație provocat de memoriul înaintat de prof. Lucian Petre care incrimina activitatea "frauduloasă" a directorului Silvius Becherescu și de la care se doreau unele măsuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8871 secunde