Programe Open University School, prezentate la Constanța

300
Centrul de Studii CODECS Sud Est îi invită astăzi pe cei interesați să descopere programele Open University School din Marea Britanie - programe profesionale de calificare în domenii precum management general, management de proiect, managementul operațiunilor – cu recunoaștere internațională.
De asemenea, participanții vor avea ocazia de a face cunoștință cu reprezentanții acestor programe, Dr. Rodica Maria Rădulescu, Director Academic Business School, Gheorghe Ștefănescu, Director Program Management de Proiect, cu tutorii CODECS și cu Alumni Open University.
Programele Open Universty Business School din Marea Britanie, cea mai mare școală de business din Europa, cu triplă acreditare (AACSB, AMBA și EQUIS), sunt oferite în România de CODECS.
"Recomand programele Open University ca fiind cele mai profesioniste programe de dezvoltare managerială din România, întrucât oferă solide cunoștințe și posibilitatea dezvoltării unor aptitudini și comportamente absolut necesare managerilor care-și desfășoară activitatea în condiții de extremă incertitudine. Atuurile programelor sunt: gradul sporit de aplicabilitate, marea accesibilitate și flexibilitate, expunerea internațională, networking, diversitatea culturală. Programele pun accent pe dezvoltarea capacității de analiză critică, a abilităților necesare rezolvării problemelor concrete de management și pe stimularea creativității", a declarat Dr. Rodica Maria Rădulescu, Director Academic Business School CODECS
Evenimentul începe la ora 18:00 și se desfășoară în sala de conferințe "New York" a hotelului Florida din Mamaia. Participarea este gratuită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5032 secunde