Când doi se despart, vrăjitoarele care "împreunează cupluri" câștigă la greu!

2237
19
Când doi se despart, vrăjitoarele care
Credința în puterile miraculoase de vindecare ale vrăjitoarelor datează dinaintea creștinismului. În antichitate, de exemplu, fenomenul era atât de răspândit, încât vraciul sau vrăjitorul era un personaj nelipsit de la curțile împărătești sau regale, de multe ori, deciziile conducătorilor fiind luate la sfaturile acestor persoane, considerate a deține puteri supranaturale.

În zilele noastre, parcă la con-curență cu cele mai sofisticate tehnici, practica vrăjitoriei n-a dispărut din peisaj, dimpotrivă, a luat amploare, lăsând impresia credulilor că este realizată de cele mai bune specialiste în IT. Asta, pentru că personaje gen... tămăduitoarea Maria, Ana, Ioana etc. te îmbie să apelezi cu încredere la serviciile lor pentru a scăpa de necazuri din fața unor computere performante, având lângă ele telefoane mobile de ultimă generație.
Cu toate că niciodată nu a crezut în puterile lor supranaturale, o scenă cu un grup de vrăjitoare, postate în luna februarie a acestui an chiar la intrarea în Parlamentul României, unde își făceau numărul pentru "a fi frăție în Parlament și pentru a îndepărta răul flăcării violet!!", au determinat-o pe Viorica M. (33 ani), să apeleze la serviciile "tămă-duitoarei Ioana, speranța tuturor celor cu probleme și necazuri, așa cum se prezintă la rubrica de publicitate a multor ziare".
Cum tânăra se afla într-o situație din care speranța dispăruse, a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Ioana, vrăjitoarea care se lăuda, într-un spațiu generos din publicitatea unui ziar, "că rezolvă cazuri lipsite de orice speranță". Dar s-o lăsăm pe Viorica să-și prezinte povestea:
"În primul rând vreau să atrag atenția că am făcut ce am făcut din disperare și prostie, lucru pe care nu-l recomand și altora care au, la un moment dat, o situație grea în față. După o relație frumoasă, m-am cununat cu cel pe care îl credeam un înger. Exact în seara în care aniversam un an de căsătorie și ne aflam într-un restaurant, alături de ai noștri dragi, mi-a spus la ureche, destul de tare, toți au auzit: «Nu știu de ce, dar abia în seara asta mi-am dat seama că noi doi nu prea suntem compatibili! Sper să-mi apreciezi sinceritatea!». Am rămas blocată și am pus totul pe seama băuturii, cu care se cam întrecuse. Dar era sărbătoarea noastră și trebuia să facem față cumva. Abia după ce am ajuns acasă mi-am dat seama că lucrurile nu sunt simple. Mi-a aruncat cadoul pe masă, apoi a intrat în baie. Erau gesturi brutale, pe care nu le-a făcut cu nimeni, darămite cu mine! Am lăsat cadoul nedesfăcut și am început să plâng în hohote, fără ca el să dea vreun semn de viață. După ce m-am descărcat un pic, am vrut să vorbesc cu el. Adormise însă pe canapeaua din sufragerie îmbrăcat. Toată noaptea m-am agitat, încercând să-i găsesc circumstanțe atenuante, fără a găsi mare lucru".
Copleșită de manifestările ciudate ale soțului său, tânăra a căutat soluții pentru a-și salva căsnicia, citind tot felul de cărți. În toată această perioadă, însă, a observat că soțul său prinsese o ură imensă și inexplicabilă pe tot ceea ce însemna personaj feminin, mergând până la a-și urî propria mamă, soră, soacră, prietene de familie, cărora le-a interzis să-i mai calce pragul. "Avea și momente când îi părea rău, se jura că mă iubește mai presus decât orice, își cerea scuze în genunchi, el însuși fiind incapabil să-și explice de unde provenea acea ură. După care, uita totul și o lua de la capăt! M-am luptat cu mine însămi o bună perioadă, apoi m-am spovedit duhovnicului, care m-a sfătuit să merg mai des la biserică și să țin posturi în anumite perioade. Despre îmbunătățirea stării soțului meu, nici vorbă!".

Când doi se agită,
al treilea câștigă!
Nemaiputând suporta calvarul, tânăra a început să frunzărească ziarele, și din abundența de reclame în care așa-zise tămă-duitoare, prezicătoare și clar-văzătoare... moderne te îmbie să apelezi la puterile lor miraculoase, a pus ochii pe Ioana - cea care "împreunează cupluri destrămate; garantat și prin telefon". Așa că a sunat-o la numărul înscris în reclamă și a început… tratativele, în care banii erau punctul forte: "Mi-a spus că este cea mai puternică tămăduitoare din România și că situația mea e pentru ea simplă ca bună ziua, dar că, totuși, pentru ritual are nevoie de multe obiecte, care costă. După ce a aflat că am ceva probleme cu banii, mi-a spus că are suflet bun și e dispusă să negocieze, dar dacă plătesc bine, o să mă bage peste rând și o să-mi rezolve problema în 48 de ore. Simțind că nu par încrezătoare în spusele ei, mi-a spus de cel puțin șase ori că este autorizată, că scrie asta și în reclamele din ziare. I-am spus că eu am nevoie de o vrăjitoare la Constanța și mi-a recomandat o ucenică de-a ei. Mi-a dat un număr de telefon, am sunat-o și ce a urmat, intuiți probabil: jecmăneală curată fără nici un efect. Culmea e că am plusat și i-am făcut și alte cadouri vrăjitoarei, parcă eram hipnotizată. Soțul meu a ajuns până la urmă la spitalul de psihiatrie Palazu, având psihoză bipolară, iar eu am datorii cât încape".

Statul trebuie
să le taxeze
Tânăra știe că nu poate culege compasiune din partea nimănui, nici nu are nevoie de așa ceva. În schimb, nu înțelege cum este posibil ca astfel de personaje să declare că serviciile lor sunt "autorizate", iar pe de altă parte, se întreabă de ce autoritățile statului le permit "să-și facă numărul? Statul ar trebui să le taxeze la câți bani iau, măcar cu impozit pe averile uriașe care, bag mâna în foc, nu pot fi justificate! Tot e criză și nu sunt bani! Credeți că nu se face nimic din cauză că și politicienii le calcă pragul?".
Dumneavoastră care credeți că ar fi motivele datorită cărora vrăjitoria, în loc să dispară, ia amploare, sufocând ziarele cu anunțuri care mai de care mai pestrițe?

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
elizabeth james
13 septembrie 2017
how i get my ex ack

Numele meu este Elizabeth James și sunt din SUA, am avut lupte de relații în trecut care au dus la divorțul cu primul meu și cu adevărat iubit soțul. După ce eu și fostul meu soț s-au divorțat, am avut șansa să mă reînsoară și doar 2 ani de la cea de-a doua căsătorie, a existat o altă despărțire care aproape că m-a ucis emoțional. Am rămas pentru încă un an nemărit și o singură mamă. Sincer, nu eram foarte fericit întotdeauna, a fost o vreme când am văzut prima mea fotografie de soți și mi-am dat seama cât de mult l-am iubit și l-am pierdut. Am încercat să ajung la el, dar mi sa spus că sa mutat în Spania și că nu îl voi mai vedea niciodată. Am plâns amar în acea noapte gândindu-mă că am pierdut singurul om pentru care am iubit atât de mult. I-am cerut unii prieteni să vă sfătuiască ce să facă și un prieten de-al meu mi-a dat profetul odiba of Permanent Spell Casts, l-am consultat și în cel mai bun mod cu voodoo-urile lui puternice pe care mi le-a ajutat cu vrăjitorie și mi-a întors fostul soț în 3 zile. Acum trăiesc fericit cu primul meu soț și suntem căsătoriți din nou. Ești un om al cuvântului tău profet odiba, mulțumesc și apreciez tot ajutorul pe care mi l-ai făcut. Vă rugăm să contactați această vrăjitoare puternică și prin e-mail [email protected]

Lonut Gheata
10 octombrie 2022
cum s-a întors soțul meu acasă

Numele meu este Lonut Gheata Am avut ocazia sa scriu Dr. Ajayi care este un om spiritual puternic la care poti alerga daca ai nevoie de ajutor, el este vrajitorul perfect care te poate ajuta sa-ti rezolvi problemele vietii. îl poți contacta pe e-mailul lui :[email protected] și îl poți contacta și pe numărul lui WhatsApp / Viber: +2347084887094 el m-a ajutat să-mi recuperez fosta soție după 5 luni de separare, aveam îndoieli, dar Dr Ajayi a reușit să curgă îndoielile cu rezultate bune. Dr Ajayi pregătește, de asemenea, ierburi pentru orice fel de boală, ierburi pentru a vindeca impotența la bărbați, ierburi pentru a vindeca fibromul, ierburi pentru a rămâne însărcinată, ierburi pentru boli de rinichi, leac pentru diabet și orice fel de problemă de sănătate Dr Ajayi are plante medicinale pentru ele.

Imelda Diamante
17 octombrie 2022
Fericit de cât de mult

Fericit de cât de mult am avut încredere în dr. Ilekhojie că îl va aduce înapoi pe fostul meu soț după aproape un an de separare. Înainte să-l cunosc pe Dr. Ilekhojie, am căutat pe multe site-uri web căutând modalități de a-mi recupera fostul soț după ce a cerut să divorțeze de mine fără niciun motiv. Am fost devastat, dar doctorul Ilekhojie mi-a dat speranță și siguranța că va fi adus înapoi la mine. După ce a făcut vraja de reconciliere, soțul meu a sunat după două zile și a cerut să se întoarcă acasă la mine și la cei patru copii ai noștri. A doua zi a ajuns acasă și am fost foarte bucuros să-l reîntâlnesc. Folosesc aceste mijloace pentru a-l aprecia pe doctorul Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru a ajuta atât de mulți alți oameni. Îi las contactul, astfel încât să puteți lua legătura cu el dacă aveți probleme similare. Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: [email protected]

Inga Eugenus
19 octombrie 2022
Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul

Eram atât de confuză și devastată când soțul meu m-a lăsat fără un cuvânt, aveam nevoie disperată de el înapoi pentru că l-am iubit atât de mult. Așa că o prietenă de-a mea mi-a făcut cunoștință cu dr. Ilekhojie, care odată a împăcat-o pe ea și pe iubitul ei. Am vorbit direct cu doctorul care m-a asigurat de împăcarea cu soțul meu după ce se face un ritual pentru a ne restabili conexiunea pierdută. Exact 3 nopți mai târziu, soțul meu s-a întors brusc acasă și a început să plângă și să ceară iertare și să spună cât de mult i-am fost dor de mine și de copiii noștri. L-am acceptat înapoi și acum suntem o familie fericită de atunci. Dacă aveți vreo problemă în relație, vă sfătuiesc să îl contactați. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: [email protected]

Motina Nojus
22 octombrie 2022
Viața mea s-a întors!!!

Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Îmi venea să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr Ilekhojie. Unii oameni au mărturisit că el l-a adus înapoi pe fostul lor, alții au mărturisit că el restaurează pântecele și vindecă bolile cu ierburi. Eram mai interesat de reconcilierea cu soțul meu, pe care dr. Ilekhojie a făcut-o posibilă în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Mulțumesc. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. E-mail: [email protected] Whatsapp/Viber: +2348147400259

Kylie Thiago
27 octombrie 2022
Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojies

Când l-am găsit pe Dr. Ilekhojies, contactați online. Mi-a trebuit să ajung într-un loc în care eram absolut distrus pentru a vedea că trebuie să-i spun cu ce m-am confruntat în căsnicia mea. Am făcut o cameră de război în dulapul dormitorului meu și m-am dus direct la Sursă! A devenit greu de multe ori; soțul meu era încă acasă și nu mă susținea și tot dorea să divorțeze, dar știam că puținul pe care îl aveam ne-ar susține pe mine și pe fiica mea. Apoi a venit brusc sâmbăta trecută, vraja de reconciliere a doctorului Ilekhojies l-a pus într-un loc să decidă dacă el ne-ar abandona sau ar lucra la căsnicia noastră. Doar prin vraja de reconciliere a spus de fapt că mai vrea să fie căsătorit și a anulat contractul pentru o locuință pe care urma să o cumpere în Hemet California! Într-adevăr, nimic nu este imposibil cu vraja de reconciliere a Dr. Ilekhojies. Nu cedati niciodata!" contactați Dr. Ilekhojie dacă aveți probleme în căsnicie. Trimiteți un e-mail la [email protected] sau contactați-i cu numărul de telefon +2348147400259)

Claire Emerick
28 octombrie 2022
A plecat de la mici neînțelegeri după

A plecat de la mici neînțelegeri după care mi-a spus că ar fi bine să iau o pauză, care cred că s-a transformat într-o despărțire. Nu mă mai caută. Acest lucru mi-a adus tristețe pentru că suntem împreună din liceu și el a fost prima și singura mea iubire. Am căutat ajutor peste tot pe internet și apoi am văzut atât de mulți oameni care scoteau comentarii despre dr. Ilekhojie, i-am luat legătura printr-unul dintre comentarii și am vorbit cu el despre situația mea și mi-a explicat procesul de reconciliere și cum va face. ajută-mă să mă împac cu el în trei zile. A trecut exact o lună în care l-am contactat acum și totul a fost perfect și a trebuit să transmit acest mesaj pentru că el merită toate cuvintele bune pentru a mă ajuta. Vă las aici contactul cu toată sinceritatea Email: [email protected] sau contactați-l pe Whatsapp +2348147400259

Janet Rogers
31 octombrie 2022
Soțul meu tocmai s-a trezit

Soțul meu tocmai s-a trezit și a decis că căsătoria noastră s-a încheiat. De câteva luni, Roger și cu mine nu mergem bine pentru că avea o aventură cu asistentul său la serviciu. Mi-am iubit atât de mult soțul și am decis să rămân și să lucrez la căsnicia noastră. În scurt timp, Roger a încetat să mai vină acasă și prietenul lui apropiat mi-a spus că are un alt apartament în care locuiește cu ea. Am fost rănită și am continuat să caut ajutor pentru că Roger era diferit de bărbatul cu care m-am căsătorit acum 10 ani. Din fericire, l-am găsit pe doctorul Ilekhojie care a promis că va rezolva problemele dintre mine și soțul meu. A făcut o vrajă de reconciliere care ne-a reunit din nou împreună și acum suntem amândoi din nou fericiți cu băieții noștri. Dacă aveți probleme ca ale mele, trimiteți-i un e-mail Dr. Ilekhojie: [email protected]) sau contactați-l pe Whatsapp +2348147400259

Camila Acuna
1 noiembrie 2022
Am început să observ un comportament

Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, soțul meu s-a întors două zile mai târziu cu un alt bărbat. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. Luați legătura cu Dr. Ilekhojie cu aceste contacte Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: [email protected]

Angelina Brooks
3 noiembrie 2022
Am văzut o mărturie minunată

Am văzut o mărturie minunată a lui Helmah pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale doctorului Ilekhojie. Nu am crezut niciodată, pentru că nu am auzit niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când doctorul Ilekhojie a făcut o lucrare minunată pentru mine, care mi-a restabilit căsnicia ruptă după șase luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a îngenuncheat, cerând iertare pentru ca eu să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. Ilekhojie pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajii sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/viber: +2348147400259) sau e-mail: [email protected]

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Joi, 23 Septembrie 2010
Stire din Cetățenești : Cosmetica la domiciliu
Pagina a fost generata in 1.7877 secunde