Programul ÎPS Teodosie între 18 și 22 iulie

342
Programul ÎPS Teodosie între 18 și 22 iulie - cuviosulteodosie-1342555939.jpg
Miercuri, de la 19:30 ÎPS Teodosie va fi prezent la biserica Sfântul Ilie din Techirghiol, unde vor fi aduse moaștele Sfântului Ierarh Nectarie, de la mănăstirea Radu Vodă din București,unde după întâmpinarea oaspeților va oficia Taina Sfântului Maslu. Moaștele Sfântului Nectarie vor rămâne la Techirghiol până pe 20 iulie.

În noaptea dintre miercuri și joi (18-19 iulie) de la miezul nopții, ÎPS Teodosie va săvârși Sfânta Liturghie la schitul "Sfântul Serafim de Sarov" de lângă localitatea Ion Corvin, cu ocazia sărbătoririi hramului acestuia. Iar joi dimineață, de la ora 8:30 Ierarhul Tomisului va fi la mănăstirea Dervent, la vernisajul expoziției Taberei Internaționale de Creație "Dunărea și Dobrogea Creștină".

Vineri, de Sfântul Ilie, de la ora 8:30, Ierarhul va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea Histria, urmând ca sâmbătă să ajungă la biserica "Sfântul Ilie" din Fălticeni, județul Suceava, la invitația ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Acolo va participa la slujba de pomenire a eroilor și apoi la procesiunea religioasă cu Sfintele Moaște ale Sfântului Andrei Criteanul de la Mitilini și ale Sfinților Epictet și Astion.

Reîntors în Dobrogea, duminică, ÎPS va oficia Sfânta Liturghie cu ocazia hramului mănăstirii Maria Magdalena din Cobadin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5637 secunde