Proiect de voluntariat la Liceul "Decebal"

2289
72
Proiect  de voluntariat  la Liceul
"Drumul către viitor începe azi" este titlul unui proiect ambițios scris de voluntarii Liceului Teoretic "Traian" pentru copiii Școlii Gimnaziale nr. 36 "Dimitrie Știubei", parte a unui program național de voluntariat pentru liceenii din Româ-nia din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC).

Lansarea proiectului va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 11, în incinta Liceului "Decebal". Activitățile derulate fac parte din Proiectul "Fii voluntar pentru comunitatea ta!", finanțat prin granturi în cadrul Fondului ONG în România.

Adolescenții voluntari sunt coordonați de profesor psiholog Aurora Chirilă. Proiectul beneficiază de sprijinul Primăriei Constanța, ISJ Constanța și CJRAE Constanța și se desfășoară în perioada septembrie 2015-februarie 2016, prin activități săptămânale cu copiii. 

Comentează știrea

72 comentarii. Pagina 1 din 8. Click pe pagina dorită : 1 2 ...8 
herodot
19 septembrie 2015
despre coordonatoarea proiectului

http://jurnalul.ro/special/nevestele-vesele-de-partid-si-de-stat-demnitarii-si-au-plasat-consoartele-in-functii-caldute-si-bine-platite-582404.html

herodot
19 septembrie 2015
idem

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/politic/sotia-deputatului-chirila-pe-urma-ramonei-banias-60595-298812.html

herodot
19 septembrie 2015
vreti sa stiti si ce avere are?

http://www.cdep.ro/declaratii/deputati/2008/avere/067g.pdf

herodot
19 septembrie 2015
cat a castigat madam chirila in 2010

D.G.A.S.P.C. - 337 lei Cadru didactic Liceul Decebal - 483 lei Inspectoratul General al Politiei Romane - 587 lei Inspector de specialitate - ISJ Constanța - 6.499 lei Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța - 14.992 lei cand sotul e deputat si universitar se deschid usile foarte usor, nu?

herodot
19 septembrie 2015
ipocrizie

http://www.e-reporter.ro/campanie-pentru-un-stil-de-viata-sanatos-la-liceul-%E2%80%9Edecebal%E2%80%9C/ mai tine minte ca facea proiecte anti fumat dar ea isi distruge plamanii in fiecare pauza?

numiri politice
19 septembrie 2015
nu ne mai facem bine!

pleaca pdl, vine psd...se schimba si inspectorii, bineinteles! Dar nu, nu se face politica in invatamant, nu-i asa? Doamnele cu pricina sunt doar competente, nu au sotii intr-un partid sau altul. Nu ne mai facem bine, fratilor!

din presa
19 septembrie 2015
'nevestele vesele din politica'

Un caz de senzatie este al nevestei deputatului Constantin Chirila de la PDL Constanta. Consoarta acestuia a primit nu unul, ci patru joburi la stat, pe competenta, desigur. Aurora Chirila este angajata la Centrul Judetean pentru Resurse si asistenta Educationala, este angajata la IGPR, este profesor la Liceul Teoretic Decebal, si Un caz de senzatie este al nevestei deputatului Constantin Chirila de la PDL Constanta. Consoarta acestuia a primit nu unul, ci patru joburi la stat, pe competenta, desigur. Aurora Chirila este angajata la Centrul Judetean pentru Resurse si asistenta Educationala, este angajata la IGPR, este profesor la Liceul Teoretic Decebal, si lucreaza si la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului.

aurora chirila, ramona banias...
19 septembrie 2015
dar viceprimarita?

...despre ea se scrie in continuu si se stie in tot orasul cum a fost pusa in functie, iar declaratiile de avere sunt greu de gasit. Si totusi, e bine mersi, nu? Sa se ia de mana cu celelalte neveste vesele ale demnitarilor! Nu scapati de ea asa usor.

parinti plictisiti
19 septembrie 2015
proiecte si iar proiecte...

Ce va mai place sa iesiti in fata cu proiectele astea. Ne-am dori sa vedem altceva, mai mult interes ptr. scoala adevarata, ptr. cunostintele acumulate de elevi, nu ptr proiecte si parteneriate pompoase! Nu prea vedem care-i scopul lor.

ptr parinti
19 septembrie 2015
Dau bine la dosar

Da, proiectele si parteneriatele dau bine la dosarul coordonatorilor, initiatorilor, sefilor de comisii, la gradatia de merit, etc. In plus, uite, iti apare numele in ziar.

72 comentarii. Pagina 1 din 8. Click pe pagina dorită : 1 2 ...8 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7548 secunde