Universitățile private, luate la puricat

213
Universitățile private, luate la puricat - universitatiprivate-1442598122.jpg

Articole de la același autor

InfoCons a realizat un studiu cu privire la informațiile ce se regăsesc pe site-urile universităților private din municipiul București. În cadrul studiului, au fost analizate site-urile a 12 universități private: Universitatea Artifex, Universitatea Bioterra, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, Universitatea Athenaeum, Universitatea Ecologică, Universitatea Română de Științe și Arte "Gheorghe Cristea", Universitatea Hyperion, Universitatea Româno-Americană, Universitatea Spiru Haret, Univeristatea Titu Maiorescu, Universitatea Nicolae Titulescu, Universitatea Financiar-Bancară.

Studiul a fost realizat în perioada 1 noiembrie 2014 - 31 ianuarie 2015.

Ca urmare a realizării acestui studiu, am reținut că 58,34% dintre universitățile private din București au afișat pe website taxa pentru restanță, respectiv taxa pentru licență sau programul de lucru cu studenții. În timp ce 66,67% dintre universitățile private au afișat pe website taxa pentru diplomă.

Pe niciun site nu se regăsește telefonul consumatorului sau link către site-ul A.N.P.C., iar 33.34% dintre universitățile private au afișat pe website numărul de operator de date cu caracter personal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8914 secunde