Proiect "Student life", la Liceul Teoretic "Callatis"

150

Articole de la același autor

Din dorința declarată de a oferi elevilor săi posibilitatea de a cunoaște și lega prietenii dincolo de Facebook, cu colegi din alte țări, prof. Vianora Avădanei, de la Liceul Teoretic "Callatis", a efectuat o vizită de studiu partenerilor lor de la liceul "Fatma Ramazan Bukușoglu Anadolu Lisesi", din Izmir, Turcia. 


Vizita a fost prilejuită de participarea celor două licee la proiectul eTwinning "Student life", inițiat de prof. Vianora Avădănei. 


Timp de o săptămână, cei 18 elevi și trei profesori din Mangalia au fost găzduiți de familiile din Turcia, au avut ocazia să cunoască o parte din valorile tradiționale ale familiei, să participe la cursuri și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare. Odată ajunși acasă, elevii vor încărca materiale pe platforma eTwinning și vor lucra împreună la o revistă. 


Activitățile derulate în comun de către elevii ambelor licee au de-monstrat aceleași preocupări ale tinerilor de pretutindeni. 


"Elevii au prezentat dansuri folclorice din cele două țări, au cântat, au participat la jocuri sportive și au vizitat obiective istorice. Reușita proiectului constă și în aceea că parteneriatul dintre cele două școli va continua și anul viitor. Vizita de studiu continuă o tradiție a Liceului Teoretic «Callatis», aflat la al șaselea proiect de acest fel", declară prof. Avădanei. 


Proiectul își propune promovarea valorilor culturale, a tradițiilor și obiceiurilor din țările participante și se derulează cu sprijinul oferit de Primăria Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde