Micii elevi-actori ai Mangaliei și premiera lor de succes

701
1
Micii elevi-actori ai Mangaliei și premiera lor de succes - miciieleviactori-1444567635.jpg

Articole de la același autor

Elevii talentați și valoroși de la Școala gimnazială "Gala Galaction", Școlile gimnaziale nr. 2 și nr. 3, Liceul "Callatis" și Liceul Economic au prezentat week-endul trecut, în fața unui public format mai ales din rudele acestora, premiera unei noi piese, intitulată "Onomastica dom-nișoarei Lolita" scrisă și regizată de Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România-filiala Constanța. 


Olimpici, premianți și la școală, pasionați de teatru, ei formează nucleul Teatrului pentru copii și tineret "Magic" care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia. Tot ei au mai pus în scenă "Regina piraților cosmici", "Și noi avem dreptul la fericire", "Când îngerii mergeau la școală". 


De data aceasta, scenografia aparține Carolinei Toader, iar cei care au urcat pe scenă în calitate de actori au fost Iris Isabela Stoica, Loredana Ionela Toader, Ana Maria Romaniuc, Valen-tina Ioana Prejelevschi, Raluca Elisabeta Tunsu, Mihaela Daria Bănică, Carla Andreea Zaharia, Ștefania Emilia Șerban, Antonia Isăilă, Ramona Stoica, Bianca Mihaela Manolache, Beatrice Alexandra Dumitrașcu, Vlad Vicolov, Cristinel Mihail Crâșmaru, Lola Ianis Dumitru, Andrei Flavius Negoiță.


Comentează știrea

mariana
12 octombrie 2015
colaborari

Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "I’ve got  the Power",  la Harlequin
Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : "Metamorfozele iubirii", la Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 1.3991 secunde