Promisiunile nu opresc protestele

315
Sindicaliștii din Educație s-au întâlnit cu ministrul Muncii pentru a discuta despre salarii. Președintele FNS Alma Mater, Anton Hadăr, a declarat că în urma discuțiilor au obținut salarizarea diferențiată pentru anumite categorii de cadre didactice. Discuțiile vor fi reluate joi pe Legea salarizării unitare.
Sindicaliștii spun că au promisiunea ministrului Muncii că aceleași categorii de cadre didactice vor fi salarizate diferențiat, în funcție de performanțe, iar doctoranzii vor primi premii de excelență.
Sindicaliștii vor avea noi discuții cu ministrul, joi, pe baza Legii salarizării. "Protestele rămân pentru că până nu vedem rezultatele nu putem să ne oprim. Joi va fi important un lucru, și anume aspectul legat de legea cadru de salarizare pe 2011. Acolo ne interesează revenirea la salariul dinainte de 1 iulie. Cred că aici vom avea probleme cu ministrul Muncii și de ce nu chiar și cu ministrul de Finanțe", a declarat Anton Hadăr.
Toate sindicatele din Educație și-au manifestat dorința de a participa la protestele din 27 octombrie chiar în ziua votării moțiunii. Anton Hadăr a mai declarat că schimbarea Guver-nului României e solicitată de toate confederațiile sindicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Învățătoarea grevistă, în pericol
Miercuri, 20 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Nu mai suport să văd atâta mitocănie"
Pagina a fost generata in 1.7787 secunde