Două ore de luptă cu focul pentru stingerea unui incendiu la Plopeni

1899
Două ore de luptă cu focul pentru stingerea unui incendiu la Plopeni - c41eb24b84c686946fa1942b475489a7.jpg
Două echipaje din cadrul Gărzii 2 de intervenție Chirnogeni au intervenit, în noaptea de luni spre marți, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar din localitatea Plopeni. Pompierii militari au făcut eforturi pentru evacuarea unui rastel cu 20 de butelii aflat în exteriorul magazinului, dar și pentru izolarea flăcărilor și protejarea caselor aflate în imediata vecinătate.
În incendiu au ars mai multe vitrine frigorifice, casa de marcat, produse alimentare și cosmetice, rafturi cu pachete de țigări și băuturi alcoolice. Intervenția echipajelor de pompieri a fost îngreunată de fumul gros acumulat în interiorul magazinului, de gazele toxice emanate din instalațiile vitrinelor frigorifice și de explozia spray-urilor și a sticlelor cu băuturi spirtoase. Valoarea pagubelor a fost estimată la aproximativ 70.000 de lei, iar a bunurilor salvate la aproximativ 200.000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuit electric, respectiv, un cablu electric defect la tabloul de distribuție și suprasolicitarea instalației electrice.
Incendiul a fost anunțat pe numărul unic de apel 112 la ora 2.00, iar intervenția s-a încheiat la ora 4.00. Pe toată durata intervenției au fost prezenți și reprezentanți ai Poliției Locale, care au desfășurat misiuni de asigurare a zonei în care s-a manifestat incendiul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3977 secunde