Promoția verii la Shakespeare School

278
Promoția verii la Shakespeare School - logoulshakespeare-1340730753.jpg
Printre parteneriatele promițătoare încheiate anul acesta de către Consiliul Național al Elevilor se numără și cel cu Shakespeare School, centrul de învățare a limbii engleze. În acest sens, CNE susține și promovează concursul organizat în colaborare cu instituția parteneră, concurs ce are drept miză un curs de pregătire a examenului TOEFL de trei săptămâni, care, în mod normal, ar fi în valoare de 550 RON. Cursul de pregătire se desfășoară în perioada 2-20 iulie a anului curent.

Concursul constă în a răspunde corect la trei întrebări, răspunsurile putând fi găsite vizitând: www.shakespeare-school.ro

Întrebările sunt: 1. Câți oameni susțin anual examenul TOEFL? 2. Câte tabere de engleză în Marea Britanie organizează Shakespeare School în vara anului 2012? 3. În ce constă promoția verii la Shakespeare School?

Dacă vor fi mai mulți participanți care au răspuns corect, câștigătorul se va alege prin tragere la sorți. Pentru participarea la curs, este necesar un nivel avansat de cunoaștere a limbii engleze (C1).

Imediat după alegerea câștigătorului acesta trebuie chemat pentru testarea de nivel, iar în cazul în care acesta nu corespunde cerințelor se va face o altă extragere. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1911 secunde