Provocare pentru studenții economiști

146
Provocare pentru studenții economiști - provocareptrstudenti-1394560699.jpg

Articole recomandate

Vineri, 28 martie, la Campusul Universitar, de la ora 10, va avea loc a V-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice a Studenților Economiști.
La acest eveniment participă studenți și masteranzi ai Facultății de Științe Economice, Universitatea "Ovidius" din Constanța, care vor susține lucrări din următoarele domenii: Administrarea afacerilor; Administrație publică și dezvoltare regională; Contabilitate și informatică de gestiune; Management. 
Acest eveniment își propune stimularea activităților extra-curriculare, dezvoltarea aptitudinilor de lucru și comunicare în echipă, cultivarea spiritului de competiție, apropierea programelor de învățământ de cerințele economiei reale, precum și selectarea celor mai bune lucrări care să fie susținute în cadrul fazelor naționale ale Olimpiadei. 
Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța asigură toate condițiile pentru desfășurarea Sesiunii de Comunicări Științifice a Studenților Economiști, în cadrul căreia studenții să-și dovedească cunoștințele acumulate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4394 secunde