"Pușlamaua" vine din nou la Constanța

325
Publicul iubitor de teatru dorește să revadă frumoasa piesă "Pușlamaua", de Pierre Chesnot. În traducerea lui Radu Beligan și Liviu Dorneanu, textul sună remarcabil de fluent și de simpatic, interzicând mitocăniile dâmbovițene ori excesele de limbaj atât de prizate astăzi - și fluent și simpatic este și spectacolul regizat de George Motoi.
Deși amplasată în decoruri improvizate, scena curge alert, surprizele survin la țanc, iar traseele personajelor (foarte complicate, dată fiind intriga) se întretaie cu suficientă precizie.
Pușlamaua, un bărbat trecut de prima tinerețe, se găsește dintr-o dată "încolțit" de principalele femei din viața sa: fosta soție, actuala nevastă, amanta și… cea mai nouă și tânără cucerire, cu care acesta plănuiește să evadeze în Africa.
De aici se naște o întreagă încurcătură, o cină și o aniversare pline de surprize și umor, întrerupte uneori de câte un nou monolog al personajului principal, ce vorbește pe rând despre fiecare dintre femeile din viața sa. O comedie excelentă, cu o distribuție de excepție.
Spectacolul va avea loc vineri, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța. Prețul unui bilet este de 50 de lei.
Din distribuție, fac parte George Motoi, Irina Mazanitis, Jeanine Stavarache, Giliola Motoi, Luciana Popa, Carmen Hancearek și Ștefan Velniciuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6074 secunde