Puterea exemplului elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia

204
Puterea exemplului elevilor Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” Medgidia - ecoambasadorijpeg-1642345881.jpg
Cu toate că pandemia de Covid-19 a influențat marea majoritate a activităților extrașcolare, Concursul Național EcOprovocarea a continuat, ajungând în 350 de licee din 39 de județe (din cele 41 ale României).

Programul Eco Provocarea își propune să motiveze și să îndrume tinerii, pentru a deveni lideri în domeniul protejării mediului. Astfel, elevii se organizeză în echipe, își aleg un lider (profesor sau elev), optează pentru o categorie de activități de mediu (reciclare, igienizare, plantare, târguri de economie circulară, grădini multifuncționale) și intră în competiție, iar fiecare element relevant din strategia lor de protecție a mediului primește puncte, conform Regulamentului.

La finalul derulării mai multor activități, precum „Donează o carte”, „Donează o jucărie și fă o bucurie”, colectarea și predarea deșeurilor, iată, după cum ne transmite prof. coordonator Jenica Sava, elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Titulescu” din Medgidia se mențin în top, pe locul III, după trei luni de activități, în clasamentul național al lunii decembrie.

Fideli motto-ului „Dacă vrei să fii schimbarea, hai în EcOprovocarea!”, prin puterea exemplului lor, elevii de la Liceul „Nicolae Titulescu” au reușit să aducă alături în concurs și colegii de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia și Liceul Teoretic „Anghel Saligny” Cernavodă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4414 secunde