RADIO GUERRILLA SE ÎNCHIDE. CNA a retras toate licențele

200
RADIO GUERRILLA SE ÎNCHIDE. CNA a retras toate licențele - ascultatderadioguerrilla1-1379590431.jpg

Articole recomandate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis, în ședința de astăzi, să retragă toate licențele audiovizuale ale Radio Guerrilla, deținute de Realitatea Media SA, ceea ce implică faptul că postul de radio trebuie să se închidă oficial, anunță realitatea.net.




CNA a decis să retragă toate licențele pentru Radio Guerrilla. Decizia a fost luată cu 7 voturi "pentru" și 3 "împotrivă". Consiliul Național al Audiovizualului a decis, marți, că vânzarea la licitație a licențelor audiovizuale ale Radio Guerrilla și ale televiziunii The Money Channel este ilegală, precizând că aceste licențe vor fi retrase de Consiliu în cazul în care ele vor fi tranzacționate prin licitație.


Potrivit președintelui CNA, Laura Georgescu, contractul parafat între SC Realitatea Media SA și SC Expresiv SA pe 14 august prevede exploatarea de către Expresiv a produselor media, incluzând mărcile și licențele audiovizuale aferente postului Radio Guerrilla și a echipamentelor, bunurilor și aparaturii sale, fapte ce contravin art. 59 din Legea audiovizualului, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Demis Roussos revine în România
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Galeriile "Ion Nicodim"
Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Constanța
Pagina a fost generata in 0.4289 secunde