Răducu Popescu a rămas fără adjunct

696
8
Răducu Popescu a rămas fără adjunct - raducupopescu1-1428339955.jpg

Articole de la același autor

La începutul săptămânii trecute, după cum ne-a declarat chiar inspectorul general Răducu Popescu, Irinela Nicolae și-a dat demisia din funcția de inspector adjunct revenind în funcția de inspector învățământ preșcolar. În aceste condiții inspectorul general Răducu Popescu nu mai are niciun adjunct. Întrebat dacă are vreo propunere pentru funcția de adjunct prof. Popescu a declarat că nu are preferințe și că a lucrat bine cu întreaga echipă din ISJ. Motivele pentru care Irinela Nicolae și-ar fi dat demisia sunt ca urmare a faptului că nu s-a înscris nici la concursul pentru ocuparea acestei funcții.

Comentează știrea

Horia
7 aprilie 2015
Incompatibilul

Daca si cei care i-au facut jocurile il parasesc, e clar. Asta spune tot despre caracterul infect al acestui personaj. Sa nu uitam ca cealalta adjuncta care a clacat era prietena de familie. Dar inca nu este asa mare problema pentru el, Mai are lachei care il slujesc in mod personal...

Horia Closca si Crisan
7 aprilie 2015
Pentru imbecilul de Horia

Draga Horia, gandesti ca o morisca defecta. Pai, dna. Irinela Nicolae si-a dat demisia sa-i faca loc unui idiot ca tine care nu si-a depus dosarul pentru concurs la timp neavand fisa medicala ok, nu-i asa incompatibilule ?....Felicitari doamna Irinela pentru demisie, e mai bine pentru sanatatea dvs. si pentru familie, sacrificiile nu sunt bune si nici eficiente. V-ati facut datoria cu mare competenta profesionala si rezultate pozitive. Pentru necunoscatori, exista si demisia de onoare, ceea ce a facut si doamna prof.inspector general adjunct, adica pleci ca vrei tu ! Q.E.D.

Horia
7 aprilie 2015
exact ce spuneam

Mai are lachei care il slujesc in mod personal... Doamne, ce retardati... Si astia conduc invatamantul constantean. Dragelor si dragilor, nu va ganditi ca o sa va intoarceti la catedre si veti da ochii cu noi ?

Horia Closca si Crisan
7 aprilie 2015
Pentru intelectualul de Horia

Pe cine " il slujesc personal " ? Mai Horia, este vorba de o doamna, iar doamna Irinela Nicolae este ea nu " îl "....vai de tine daca esti cadru didactic, vai de tine si de gramatica ta. No comment !!!

Horia
7 aprilie 2015
vai steaua noastra

pasarica (imi permit la ce limbaj ai si tu), tu ai citit ceva din ce am scris sau ai ejectat din tine placa invatata ? unde era vorba de Irinela, in afara de referirea indirecta ca "pana si cei apropiati il parasesc " ? vai de capul nostru, daca retardati ca tine sunt prin invatamant....

parinte
7 aprilie 2015
parere

Parerea mea este ca intram in normalitate. Nu mai avem inspectori care pleaca goniti de partidele ce se succed la guvernare. Pleaca doar cei ce nu mai fac fata volumului de munca sau din motive personale. Asta e foarte bine. Oamenii normali la cap prefera linistea unei familii in locul stresului si presiunii excesive date de o functie publica. Incetul cu incetul o sa inteleaga toti , si politicienii , si cei ce doresc cariere de succes , ca este mai bine sa nu ai raspunderi si responsabilitati ....

Horia Closca si Crisan
7 aprilie 2015
Pentru "pasarica" de Horia

Mai analfabetule, tu ai invatat la scoala sa incepi propozitiile cu litere mari ?...sau esti absolvent de F.F. Vad ca ti-e gandul numai la pasarici dar, potenta intelectuala ai ? Si care " vai de capul nostru "? ( la plural ), cand comentariul este semnat de Horia ? Mars la scoala mai paduche capitalist !

Paula
11 aprilie 2015
RUȘINE!

Mă domină un puternic sentiment de rușine văzând halul în care a ajuns invățământul românesc...... Toți acești postaci mă dezgustă profund și îi anunț pe această cale că în curând mă retrag și eu la catedră.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2025 secunde