Reduceri de Moș Nicolae pentru concertul gospel "Celebrate Christmas"!

155
2
Reduceri de Moș Nicolae pentru concertul gospel

Articole de la același autor

Începutul lunii decembrie vine cu vești bune pentru cei care vor să meargă la concertul gospel susținut de Dexter Walker & Zion Movement, în Constanța. Asociația Culturală "SpectacolArt", în așteptarea lui Moș Nicolae, invită publicul spectacolelor sale să-și lustruiască cizmulițele pentru a primi cu bucurie o reducere de 20% la biletele cumpărate online, pentru concertele de Crăciun marca Dexter Walker & Zion Movement din Chicago.

Biletele pentru concertul "Celebrate Christmas" de la Constanța pot fi cumpărate și de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor din localitate sau de la casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", la prețurile de: 70 lei (categoria a treia), 100 lei (categoria a doua) și 150 de lei (categoria întâi). Reducerea de 20% pentru biletelor cumpărate online se aplică tichetelor de la categoriile a doua și a treia.

Bilete mai pot fi achiziționate în rețeaua Librăriilor Cărturești, în rețeaua Agențiilor TUI TravelCenter & EuroLines și online, pe bilet.ro. 

Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

eva
3 decembrie 2014
munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Pentru tine, Dascăle!"
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Daruri pentru persoanele cu dizabilități
Pagina a fost generata in 1.6583 secunde