Reduceri de transport pentru studenți

177
1
Reduceri  de transport  pentru studenți - reduceristudenti-1415201970.jpg

Articole de la același autor

Studenții din toate centrele universitare vor putea beneficia în continuare de reduceri pentru transportul local în comun. Reprezentanții Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România

s-au întâlnit, zilele trecute, cu cei ai Ministerului Educației Naționale. Cu prilejul discuțiilor, studenții au primit asigurări că, prin rectificarea bugetară din luna octombrie, a fost suplimentat fondul de transport cu aproximativ 10 la sută, bani ce vor fi direcționați în această lună către centrele universitare în care nu este asigurată reducerea de 50 la sută pentru toți studenții de la buget.

În ceea ce privește posibilitatea creșterii numărului și valorii burselor sociale, reprezentanții Ministerului Educației au propus implementarea unui proiect de tip POSDRU prin care studenții din grupuri vulnerabile să fie susținuți din bani europeni. Acest lucru pare să nu fie, totuși, agreat de studenți, care consideră că acordarea acestor burse ar urma să fie condiționată de participarea beneficiarilor la acțiuni de voluntariat, lucru considerat ca nefiind în concordanță cu scopul acestor burse.

"Aceste burse ar trebui să sprijine participarea studenților săraci sau defavorizați în mediul academic și nu să îi oblige la activități pe care nu și le doresc, mai ales că mulți dintre ei fac naveta, sunt nevoiți să aibă un loc de muncă pentru a se putea întreține sau au diverse probleme medicale locomotorii sau de altă natură", au mai spus reprezentanții studenților. 

Comentează știrea

vasile
7 noiembrie 2014
Locuri de munca

Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : SCANDAL la Universitatea Ovidius
Vineri, 24 Octombrie 2014
Stire din Cetățenești : Drepturile studenților în UE
Pagina a fost generata in 0.721 secunde