Rezultatele Bacalaureatului special

213
3
Astăzi, până la ora 18, la Liceul "Mihai Viteazu" din Ploiești, vor fi afișate rezultatele Sesiunii speciale a Bacalaureatului 2013, la care au fost admiși 209 elevi care vor face parte din loturile olimpice, tineri angrenați în competiții sportive și artistice ce vor avea loc în perioada sesiunii obișnuite din vară. 

Din cei 209 de elevi înscriși, s-au prezentat la examen 206 candidați, dintre care 59 au susținut proba la Matematică, iar 147 proba la Istorie.

Reamintim olimpicii constănțeni care au trăit emoții maxime la Ploiești: Alexandru Bratei și Ilie Andrei Condurache, calificați în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Chimie, Taisia Evtei, olimpica de la limba rusă, Mihai Radu Popescu, calificat în lotul lărgit de la Internaționala de Fizică, la care se alătură olimpicii sportivi Pavel Iulian Buiciac, Alexandru Mardare, Laura Oprea, Mariana Dumitrache, Iulian Grăjdan, Ionuț Iancu și Ionuț Cosmin Sârbu. 

Regretabilă eroare cauzată de ineficientă comunicare între organizatorul sesiunii speciale de Bacalaureat de la Ploiești și reprezentanții învățământului constănțean. Elevul constănțean care a fost eliminat de la proba scrisă de limba română nu este Ionuț Cosmin Sârbu, de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", ci Pavel Iulian Buiciac, de la Liceul "Lazăr Edeleanu" din Năvodari.

Comentează știrea

Eu
29 mai 2013
Nu mai da-ti cu stirea-n balta!

D-na Simona, fi-ti mai documentata si nu mai dezinformati cititorii: elevii Alexandru Bratei și Ilie Andrei Condurache au optat pentru bac-ul normal asa ca stau acasa si invata.Nu le mai tine-ți pumnii c-o faceti degeaba.

Andrei
30 mai 2013
Rezultatele Bacalaureatului special

Poate ar fi mai bine sa va documentati atent cu stirile pe care le difuzati pe ziar si nu mai ingititi ca pelicanul diverse stiri de aiurea, elevii Alexandru Bratei și Ilie Andrei Condurache au optat pentru bac-ul normal asa ca stau acasa si invata si nu cum mentionati d-voastra de aiurea ca au trait emotii la Ploiesti. Noi avem nevoie de ziartisti documentati si corecti in a informa cititorii si nu de niste persoane care dezinformeaza cititorii.

diana
31 mai 2013
as vrea sa stiu

unde gasesc rezultatele pe net a acestui bac olimpic ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Când are loc Bac-ul olimpicilor
Pagina a fost generata in 0.2766 secunde