O nouă etapă a proiectului "Turism cultural":

"Romeo și Julieta" în distribuție română (galerie foto)

1587
Nemuritoarea poveste de iubire dintre Romeo și Julieta, fermecătoarele personaje ale lui Shakespeare, a fost prezentată, sâmbătă, 13 martie, la Teatrul Național de Operetă "Ion Dacian" (TNO). Câteva zeci de spectatori din Constanța au putut asista la spectacol, prin intermediul proiectului "Turism cultural", coordonat de Iulian Rădoi. Conform proiectului, publicul din provincie beneficiază de transport gratuit până la București, pentru a vedea spectacole din repertoriul TNO. De asemenea, publicul din Capitală va putea urmări spectacolele din provincie, prin aceeași procedură.
La nivelul orașului Constanța, prima etapă a proiectului a avut loc luna trecută, constănțenii având atunci ocazia de a vedea spectacolul "Romeo și Julieta" în distribuție româno-maghiară.
De data aceasta, spectacolul propus în cadrul proiectului a fost tot "Romeo și Julieta", dar cu distribuție exclusiv română, avându-i George Papagheorghe și pe Simona Nae în rolurile principale.
Din distribuție au mai făcut parte: Filip Ristovski, Adrian Nour, George Călin, Ernest Fazekas, Oliver Popa, Raluca Stoica, Claudia Hanghiuc, Mihai Bisericanu/Andras Demeter, Matei Chioariu/Florin Budnaru, Daniel Iordăchioaie/Cătălin Petrescu.
Textul și muzica au fost adaptate de Miklos Gabor Kerenyi după musicalul francez "Romeo et Juliette: de la Haine a l’Amour", creat de Gerard Presgurvic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.193 secunde