S-a deschis sezonul distracției în Tabăra de la Năvodari

311
2
În Tabăra Năvodari s-a deschis sezonul distracției și al experiențelor de neuitat la malul Mării Negre. Astfel, sute de copii însoțiți de profesori și părinți, veniți din toate colțurile țării, au ales și anul acesta să își petreacă vacanța la Năvodari.
Deși tradiționala tabără a întâmpinat urcușuri și coborâșuri de-a lungul vremii, atmosfera unică pe care le-o oferă turiștilor îi aduce, pe unii dintre ei, în fiecare vară la Năvodari.
De la sporturi de vară pe plajă și până la seri speciale la discotecă, tabăra le oferă copiilor prilejul perfect de distracție, relaxare și socializare într-un cadru organizat, unde pot fi supravegheați de profesori și părinți.
Fiecare zi petrecută  în tabără este o zi plină de activități pentru copii, dar și pentru însoțitorii lor. Programul începe dis de dimineață și este concentrat astfel încât tinerii să aibă parte și de plimbări, excursii în punctele turistice de pe litoral, cât și de mese, ore de somn și momente de simplă relaxare.
La cantina recent modernizată a taberei, copii își pot face toate poftele, căpătând totodată energie pentru activitățile de peste zi. Meniul este diversificat, conține alimente proaspete și sănătoase și reușește să atragă atenția și celor mai mofturoși dintre copii.
De asemenea, pe lângă programele de odihnă și relaxare, în cadrul taberei, există și programe speciale dedicate tinerilor sportivi. În fiecare an, elevii Liceului cu Program Sportiv din județul Iași aleg să vină aici în cantonamente. Sezonul acesta tinerii sportivi au fost printre primii turiști cazați în tabără. Cele șase zile de cantonament în care au fost incluse și activități de relaxare la plajă le-a oferit copiilor energia de care aveau nevoie pentru a deveni adevărați campioni.
Și elevii din București au făcut deja o tradiție din excursia anuală la malul mării. Chiar și cei mai mici dintre ei, copii de grădiniță nu sunt străini de locurile taberei Năvodari.
Săptămâna viitoare grupul de copii și tineri din tabără se va mări cu alte câteva zeci de turiști.

Comentează știrea

WdoZjXZkIViv
9 decembrie 2016
FasWmlzisOKInHPd

7USatt jnmwwxgrjhxt, [url=http://wqlyxfigdtzw.com/]wqlyxfigdtzw[/url], [link=http://pvgrdigyodmq.com/]pvgrdigyodmq[/link], http://rptyagkrzvmy.com/

EDAvTABx
9 decembrie 2016
yXvbnlvxiWTLg

4hiWPx pixptmsdoydr, [url=http://fcqeafqznozb.com/]fcqeafqznozb[/url], [link=http://rrzsyskecmtd.com/]rrzsyskecmtd[/link], http://pbcdkfbwmfxg.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3364 secunde