S-a prelungit termenul de înscriere în programul "Școli pentru un viitor verde"

339
Până la data de 1 februarie 2010, peste 850 de echipe verzi s-au înscris în programul educațional și concursul național "Școli pentru un viitor verde", concurs inițiat de organizația internațională WWF și Editura CD PRESS (prin revistele educaționale Pipo, Doxi, Terra Magazin). La cererea unui număr mare de cadre didactice, s-a hotărât prelungirea perioadei de înscriere în concurs până la 15 februarie.
Pe site-ul dedicat www.scolipentruunviitorverde.ro vor fi postate activitățile deosebite pe care participanții le realizează special pentru concurs. Lunar, dintre activitățile publicate pe site, o parte vor fi selectate pentru publicarea în revistele Pipo, Doxi, Terra Magazin. Pentru mai multe detalii legate de înscriere sau desfășurarea concursului, accesați www.scolipentruunviitorverde.ro, secțiunea Întrebări.
Pentru fiecare dintre cele trei secțiuni ale Programului-concurs "Școli pentru un viitor verde" (secțiunea "Terra Magazin", secțiunea "Doxi", secțiunea "Pipo") se vor acorda câte trei premii (premiu I, premiul II, premiul III), respectiv două mențiuni speciale pentru unitățile de învățământ care au obținut în ordine cele mai mari cinci scoruri din cumularea punctelor obținute pentru proiectele individuale cuprinse în "Jurnalul Verde" depus de respectiva unitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Pericle Martinescu
Pagina a fost generata in 1.7668 secunde