S-au revăzut după 57 de ani de la terminarea liceului, cu emoții și cu bucuria revederii

1000
S-au revăzut după 57 de ani de la terminarea liceului, cu emoții și cu bucuria revederii - cotovu-1629830345.jpg
Promoția 1960-1964 a Liceului Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârșova a reușit performanța, în week-endul trecut, de a se reîntâlni, la 57 de ani de la momentul despărțirii către alte orizonturi.

Fiecare promoţie de absolvenţi de liceu are experienţele şi trăirile ei proprii și fiecare generație care se revede își povestește cu nostalgie, mulțumire și răbdare destinul, împlinirile și greutățile prin care a trecut. De data aceasta vorbim de colegi ajunși la vârsta senectuții, care s-au îmbrățișat cu bucurie și au trăit revederea cu lacrimi în ochi.

Toți cei prezenți au participat la slujba de comemorare a cadrelor didactice şi colegilor care nu mai sunt printre noi, oficiată de preot paroh Robert Mănăilă.

Prof. Elena Manea, directorul Liceului Teoretic „Ioan Cotovu” și administratorul Adela Paraschiv au oferit oaspeților cuvântul de bun venit din partea gazdelor și s-au bucurat împreună cu seniorii absolvenți de-acum aproape șase decenii de o reîntâlnire cu totul specială.

De altfel, la propunerea absolvenților, se va înființa o asociație a absolvenților și se vor organiza evenimente dedicate acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6854 secunde