Șansă pentru directorii constănțeni să viziteze Finlanda

412
1
Șansă pentru directorii constănțeni să viziteze Finlanda - osansapentrudirectori-1437072076.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean Constanța aduce la cunoștința directorilor unităților de învățământ constănțene că, în perioada 6-11 decembrie, se organizează o vizită de studiu la Turku și Jyvaskyla, în Finlanda.
 
Scopul acestei deplasări este, pe de o parte, împărtășirea exemplelor de bună practică, dar și promovarea dialogului la nivel european pe subiecte legate de leadership în educație și crearea și promovarea de parteneriate strategice Erasmus+ pe tema vizitei de studiu. Data limită pentru înscriere este 4 septembrie, pe lângă condiția esențială de a cunoaște limba engleză avansat fiind și motivația dezvoltării unor parteneriate strategice prin programul Erasmus+ în domeniul educației școlare sau al formării profesionale (VET). 


Mai multe informații referitoare la vizită, cum ar fi procedura de înscriere, criterii de eligibilitate, criterii de selecție, costurile suportate pentru candidații selectați se găsesc în apelul publicat pe site-ul programului Erasmus+. 


Comentează știrea

Directori
18 iulie 2015
Directori

Despre care directori este vorba, cei actuali sau cei care vor da concurs? Ca daca se da concurs poate mai dipar astia pusi de isj si apar altii care, daca nu stiu engleza, macar sa stie cum porneste un calculator.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde