Săptămâna meseriilor la Colegiul Economic Mangalia

204
Săptămâna meseriilor la Colegiul Economic Mangalia - saptamanameseriilor-1614885210.jpg
Premergător Zilei Educației Naționale a Meseriilor care va avea loc la data de 11 martie 2021, Colegiul Economic Mangalia organizează, în parteneriat cu agenții economici parteneri, evenimente educaționale și campanii de comunicare publică pentru promovarea învățământului profesional de stat și a învățământului dual.

Astfel, în perioada 22 februarie - 26 martie, are loc acțiunea Săptămâna meseriilor. Cu această ocazie, se desfășoară o serie de activități specifice meseriilor de bucătar, ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație și comerciant-vânzător. Elevii şi părinţii interesaţi pot participa la prezentarea în sistem online a avantajelor calificărilor profesionale din domeniile alimentație publică și comerț. În plus, tot online, miercuri, 3 martie, a avut loc o şedinţă de instruire a diriginţilor pentru promovarea învățământului dual de stat, la care au participat şi reprezentanţi ai agenţilor economici care susţin acest tip de şcolarizare.

Mai mult decât atât, toate școlile gimnaziale din Mangalia și din zonele limitrofe vor primi electronic materiale pentru informarea elevilor clasei a VIII-a despre oferta de școlarizare pentru învățământul profesional și dual, condițiile de admitere, beneficiile acestei forme de pregătire și oportunitățile continuării studiilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9777 secunde