50 de ani de la înființare

Sărbătoare la Școala "Mihai Viteazul" din Constanța

410

Articole de la același autor

Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" din Constanța a împlinit, ieri, onorabila vârstă de 50 de ani. Aniversarea a fost un bun prilej de reîntâlnire cu foste cadre didactice și foști absolvenți ai instituției.

"Suntem o școală mereu tânără și dinamică și, pe 29 mai, am ales să-i sărbătorim pe toți oamenii frumoși a căror viață s-a împletit cu destinul său, dascăli din trecutul și prezentul acestei școli, elevi de toate vârstele", a explicat directorul unității de învățământ, prof. Ion Denys Ciorogaru.

Festivitățile au debutat cu vernisajul unei expoziții de desene cu și despre școală, unui colaj de fotografii cu aspecte din activitățile unității și au culminat în sunete de trompetă, la serbarea din curtea școlii. "Sărbătoarea din acest an stă sub semnul responsabilității, întrucât tradiția ne obligă să ducem mai departe realizările generațiilor anterioare. Ea nu e doar prilej pentru manifestări festive, ci și îndemn pentru a promova cele 10 valori fundamentale care ne-au definit de-a lungul unei jumătăți de veac și pe care ni le asumăm acum, într-o ștafetă simbolică: ambiție, cunoaștere, curaj, devotament, generozitate, optimism, pasiune, perseverență, profesionalism și voință", a mai spus directorul Școlii nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde