Zilele callatiene, la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia

261
Zilele callatiene, la Liceul Teoretic

Articole de la același autor

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia au sărbătorit, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de-a șaptea ediție a Zilelor callatiene.

Startul evenimentului a fost dat în ziua de 23 mai 2018, în curtea interioară a școlii, într-o atmosferă de sărbătoare. Coordonatorii proiectului, prof. Livia Costache și director prof. Corina Mihalache, împreună cu cadrele didactice din echipa de implementare a proiectului și elevii, au creat un program diversificat al manifestărilor, în centrul cărora se află elevii. Astfel, copiii au avut ocazia să-și prezinte lucrările la expoziția de creații plastice coordonată de prof. Cristina Angheluță, să-și prezinte ideile năstrușnice la showroom de creativitate a elevilor, coordonat de prof. Vasile Arsinte, și să recite poezii în alte limbi, activitate coordonată de membrii catedrei de limba engleză.

De asemenea, aceștia au participat la sceneta "În jurul unui divorț", de George Topârceanu, pregătită de prof. Adela Grozeanu, la spectacolul cultural-artistic "Copilărie, artă și talent", susținut de elevii ciclului primar, sub organizarea prof. înv. primar Georgeta Lungu, la activitatea "Educația prin proiecte", pregătită de prof. Vianora Avădănei, dar și la campionatul de fotbal Cupa "L.T. Callatis", organizat de membrii catedrei de educație fizică și sport.

De asemenea, elevii talentați ai Liceului Teoretic "Calla-tis" s-au bucurat de un Dialog al artelor, în cadrul unei întâlniri cu membrii Clubului Artelor "Solteris", scriitori și artiști plastici de marcă ai orașului Mangalia.

Activitățile au culminat, vineri, 25 mai, cu plantarea copacului promoției 2018, urmată de cursul festiv al absolvenților liceului și Gala Olimpicilor Callatieni, însoțită de programul artistic "În pași de dans pe acorduri de pian", program coordonat de prof. Valentina Tudor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0989 secunde