Sărbătoarea absolventului șagunist

192
Sărbătoarea absolventului șagunist - sarbatoareaabsolventului1-1458492357.jpg

Articole recomandate

Asociația ALUMNI a Universității "Andrei Șaguna" organizează în fiecare primăvară Ziua absolventului șagunist, o întâlnire de suflet cu Alma Mater a celor care și-au clădit viitorul profesional în băncile acestei instituții. 


Week-end-ul trecut, la evenimentul deja tradițional, legat în mod simbolic de echinocțiul de primăvară, au fost prezenți absolvenți ai diferitelor promoții de la toate facultățile universității. 


Întâlnirea foștilor colegi, după ani și ani, revederea acestora cu dascălii admirați sau iubiți, a generat momente de mare încărcătură emoțională, care au favorizat ceea ce și-au dorit și organizatorii: o mai mare apropiere între absolvenți, astfel încât Universitatea "Andrei Șaguna" să reprezinte locul în care fiecare să-și poată regăsi colegii, prietenii, partenerii în proiecte, să se implice în activități de perfecționare continuă și în proiectele europene derulate de universitate, locul în care să găsească un sfat, un sprijin moral sau profesional. 


Cu prilejul acestui eveniment, actualii studenți șaguniști au avut șansa de a-i întâlni pe cei care și-au folosit cunoștințele și diplomele dobândite pentru a-și construi cariere profesionale de succes în domeniile în care s-au specializat. 


Absolvenții au răspuns la în-trebările studenților, cu dorința sinceră de a le fi de folos, de a le împărtăși propriile experiențe profesionale. Au fost legate prietenii între generații și s-au făcut multe promisiuni de colaborare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0984 secunde