Sărbătoarea Crăciunului la Universitatea "Andrei

76
Sărbătoarea Crăciunului la Universitatea

Articole recomandate

De mai bine de două săptămâni, de când membrii Asociației Studenților din Universitatea "Andrei Șaguna" au organizat o seară dedicată împodobirii bradului tradițional, pe holurile universității răsună colinde. Atmosfera de sărbătoare este întreținută la ore, unde se cultivă din plin spiritul șagunist, la activitățile extra-curriculare ce au ca parteneri elevii din liceele constănțene, dar și pe holurile împodobite emanând apropiere, prietenie i activism.

S-au strâns fonduri pentru persoane defavorizate, s-au împărțit felicitări partenerilor de activități, s-au făcut planuri pentru acordarea de burse de studii în străinătate, s-au legat prietenii și s-a așteptat cu nerăbdare vacanța de iarnă.

De câteva zile, din Sala de activități a studenților se aud glasuri care intonează colinde, sunete de chitară și orgă; studenții au pregătit o nouă activitate.

La sediile departamentelor atmosfera de sărbătoare este completată cu podoabe i luminițe, coșuri cu fructe, tablouri cu gânduri bune pentru anul ce urmează să înceapă.

Asociația Studenților Șaguniști a invitat întreaga comunitate universitară la un spectacol de Crăciun. Corul studenților, organizat și condus de Arina Frățiman (anul II, Psihologie) și Ionuț Ivăncescu (anul III, RISE), a încântat publicul alcătuit din profesori, studenți, personal administrativ, elevi și copii cu un spectacol inedit și emoționant de colinde.

Moș Crăciun a adus daruri pentru cei care le-au meritat, dar și pentru cei care le vor merita. Astfel, studenții au marcat intrarea în vacanța de sărbători printr-o oră festivă pe care nimeni n-o va uita.

Corul studenților șaguniști, original, modern și celebrând în același timp tradiția, a colindat Arhiepiscopia Tomisului.

Cu fiecare an, Universitatea "Andrei aguna" demonstrează o determinare aparte în îndeplinirea obiectivelor sale de a crea în peisajul constănțean un loc în care orice elev și-ar dori să-și continue studiile și orice familie și-ar dori să-și îndrepte copiii. Un loc în care pregătirea universitară performantă se îmbină cu plăcerea, cu prietenia, cu sentimentul propriei valori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 22 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Vernisajul Salonului de iarnă, astăzi
Pagina a fost generata in 1.9063 secunde