Schimbare de director la Liceul "George Călinescu"

2034
2
Schimbare de director la Liceul
Pentru unul dintre liceele de elită ale Constanței, "George Călinescu", anul școlar 2011-2012 a fost unul tulburat de schimbări la vârf.
Chiar din debutul școlii, pe 12 septembrie, înlocuirea profesoarei Monica Niciporuc cu profesoara Ileana Meheleanu, de la catedra de limba franceză, a generat demisia directorului adjunct, prof. Alina Codreanu, anunțată oficial pe forumul site-ului ISJ Constanța: "Având în vedere «aprecierea negativă» a activității echipei manageriale a Liceului Teoretic «George Călinescu» în anul școlar 2010-2011 făcută de ISJ Constanța, care s-a soldat cu gradație de merit, calificativ Foarte bine și apoi cu schimbarea din funcție a doamnei director Monica Niciporuc, îmi prezint DEMISIA DE ONOARE din funcția pe care o dețin".
Încă de la numirea sa în funcție, se știa că prof. Meheleanu va ieși la pensie pe 1 martie, deci va fi necesară o nouă schimbare pe parcursul anului școlar. Lucru care se întâmplă zilele acestea. Ca urmare a primirii deciziei de pensionare, astăzi, 26 martie, este ultima zi în funcția de manager a prof. Ileana Meheleanu, care se va întoarce la catedra de limba franceză.
Până la numirea unui nou director, conform legii, prerogativele vor fi preluate de colega de catedră, prof. Cristina Zaharia, actualul director adjunct.
Surse din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța afirmă că, cel mai probabil, funcția de manager al Liceului Teoretic "George Călinescu" ar urma să fie ocupat de Roxana Niculae, profesor de limba și literatura română încadrat cu jumătate de normă la această unitate.


Comentează știrea

mona
26 martie 2012
Bravo!

o chiulangioaca!

eu
27 martie 2012
Intrebare...

Cum poate un profesor cu jumatate de norma sa fie numit director? Mai ramane sa fie numit un suplinitor ca adjunct...

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : A murit profesoara Maria Crudu!
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Ce vedete vin la Balul Bobocilor?
Pagina a fost generata in 1.1052 secunde