Școala "Dimitrie Știubei" își serbează patronul spiritual

754

Articole de la același autor

Școala nr. 36 "Dimitrie Știubei" s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare pentru a-și serba numele astăzi și sâmbătă, 25 octombrie, printr-o gamă diversificată de activități educative, care cuprind: o expoziție de desene, colaje și obiecte realizate de elevi, cu titlul "Anotimpul copilăriei", un program artistic intitulat "Armonii de toamnă", precum și lansarea revistei școlare "Orizonturi".
O activitate mai deosebită va fi cea intitulată "Prima mea cărticică", ocazie cu care elevii din clasa a III-a B își vor prezenta creațiile literare în fața părinților, în cadrul unei expoziții cu vânzare, suma colectată urmând a fi direcționată în proiectul educațional "Toți avem șanse egale", desfășurat în parteneriat cu Centrul de plasament "Micul Rotterdam".
De asemenea, în cele două zile de sărbătoare vor avea loc concursuri școlare gen "Viitorii matematicieni", Cupa "Prieteniei" la șah, "Labirint" - concurs interdisciplinar la fizică-chimie-biologie, întreceri sportive încununate cu Cupa "Dimitrie Știubei".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8148 secunde