Școala gimnazială „Mihai Eminescu” din Costinești și-a sărbătorit patronul spiritual

118
Școala gimnazială „Mihai Eminescu” din Costinești și-a sărbătorit patronul spiritual - scoalaeminescu1-1674649792.jpg

Articole de la același autor

15 ianuarie este o zi esențială pentru toți românii! Pentru Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Costinești are o triplă semnificație: este Ziua Culturii Naționale, ziua de naștere a Lucefărului poeziei și momentul în care este sărbătorită importanța unității de învățământ, după cum transmit prof. Ana-Maria-Claudia Haraniță, consilier de imagine, și prof. înv. preșcolar Elena Angheluță, consilier educativ.

„În săptămâna 9-13 ianuarie s-au desfășurat activități care vizează personalitatea culturală a marelui poet, moment ce coincide cu Ziua Școlii astfel încât elevii și profesorii și-au amintit de importanța poeziei eminesciene citite în limba română, engleză și franceză și de omul Mihai Eminescu”, afirmă prof. Gheorghița Marin, director. Cei mici s-au implicat într-o serie de momente artistice muzicale, de recitare, desen,  pictură și de cele care antrenează gândirea prin dezlegarea unor rebusuri sau găsirea celor mai bune soluții în cadrul unor jocuri didactice.

Toate acestea au fost consemnate în proiectul educațional intitulat sugestiv «Personalitatea eminesciană – emblema școlii noastre». S-au implicat toate cadrele didactice ale unității școlare și elevii de la Școala Gimnazială «Mihai Eminescu» Costinești, Școala Primară Ion Creangă, Schitu și Grădinița cu program normal «Pinocchio» Costinești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7184 secunde