Școala nr. 1 Poarta Albă, în straie de sărbătoare

368

Articole recomandate

Școala Gimnazială nr. 1 Poarta Albă se află în sărbătoare. Timp de o săptămână (23-27 mai), instituția a sărbătorit "Zilele Școlii - Zilele Copilăriei", un eveniment pregătit cu multă atenție și implicare de către cadrele didactice, elevi, părinți, dar și autorități locale.
 
Acțiunea a început de luni, cu mese rotunde, activități ludice, concursul local de matematică "În lumea lui Mate", pre-zentarea în scop preventiv a specialiștilor din echipa Antidrog Tomis Constanța. 


Proiectul "Zilele Școlii - Zilele Copilăriei" a continuat, ieri, cu dezvelirea plachetelor oma-giale concepute în cinstea celor mai buni elevi ai școlii și a tuturor directorilor care au îndrumat activitatea instituției cu pasiune și înțelepciune, urmată de o festivitate de premiere a participanților în proiectul "Energy-smart", dar și a elevilor care au obținut rezultate foarte bune la concursurile județene/naționale pe parcursul acestui an școlar. 


După ceremoniile oficiale, a urmat un program artistic, în cadrul căruia, preșcolarii de la Gră-dinițele nr. 1 Poarta Albă și Nazarcea și echipele talentate ale școlii au cântat, au dansat și au pus în scenă piese de teatru. 


Aniversarea școlii se va încheia, astăzi, cu proiectul județean "Natura mai aproape de noi", printr-o expoziție de desene, picturi, colaje și fotografii ce surprind frumusețea acestei țări, și o paradă a costumelor confecționate din materiale ecologice. 


Întreg evenimentul a fost realizat sub îndrumarea directorului Școlii Gimnaziale nr. 1 Poarta Albă, prof. Florentina Mangri, care a avut alături toate cadrele didactice și autoritățile locale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.433 secunde