Școala nr. 11 aniversează 80 de ani

250

Articole de la același autor

Școala cu clasele I-VIII nr. 11 sărbătorește, în această săptămână, aniversarea a 80 de ani de existență. Pentru a omagia acest eveniment, în școală, Consiliul profesoral a stabilit ca săptămâna 17-22 decembrie 2007 să fie dedicată în întregime acestui eveniment.
În acest sens, s-au organizat următoarele activități: sesiuni de comunicări și referate legate de istoricul școlii și de sărbătorile de iarnă, expoziție de măști specifice sărbătorilor de iarnă, amenajarea claselor în spiritul păstrării tradițiilor strămoșești, precum și premierea elevilor care s-au distins la diferite concursuri și întreceri în acest semestru. De asemenea, elevii școlii vor lua parte la activități artistice dedicate Crăciunului și iernii, vor viziona filme documentare despre sărbătoarea Crăciunului în lume și în țară.
Școla nr. 11 a fost pe rând Școală primară de băieți nr. 7 și de fete primară nr. 7, funcțio-nând cu două corpuri de școală, apoi Școală primară mixtă nr. 7. La parterul acestei școli a funcționat Grădinița de copii nr. 8 pe care o vom întâlni în diverse documente ca "Grădina de copii sau Școala froebeliană".
La ora actuală, școala numără mai multe săli de clasă, șase laboratoare, cabinete de educație tehnologică și informatică dotate cu calculatoare, o sală de sport, terenuri de sport, dar și o cantină socială, sub patronajul Bisericii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4123 secunde