ȘCOLILE DIN CONSTANȚA, ÎNCHISE ȘI MARȚI

3511
9
ȘCOLILE DIN CONSTANȚA, ÎNCHISE ȘI MARȚI - iarnacopiielevizapadascoala2-1390810993.jpg

Articole de la același autor

La această oră, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța sunt centralizate datele din județul Constanța cu privire la starea drumurilor și a condițiilor din școli, iar în ședința tehnică ce va începe ă se va anunța sistarea cursurilor și pentru data de 28 ianuarie.


După cum ne-a informat prof. ing. Adriana Oprea, inspector școlar general adjunct, desemnată să țină locul inspectorului general, în grădinițe se vor afla educatoare, iar părinții care nu au cu cine să-și lase copiii vor putea să-i aducă. 
Vom reveni cu amănunte. 




Comentează știrea

Angela
27 ianuarie 2014
aberatia conducerii

Pentru orasul Constanta - chiar nu era cazul. Nu sunt -20 sau -30 de grade. Si in oras nici nu este urgia din restul judetului sau din alte judete.

seful
27 ianuarie 2014
invatamant nesupravegheat

Dar inspectorul Popescu pe unde se plimba? Iar e plecat? Si cu cele care erau cu el ce s-a intamplat? Prin ce spitale sunt? Ca doar i-a lovit tirul!

gogu
27 ianuarie 2014
se vede ca stai in casa

nu sunt chiar -20 de grade, dar e destul de frig. din cauza vantului se resimte o temperatura scazuta. numai cine sta si priveste de la geam poate crede ca nu era cazul. cum poti trimite copiii la scoala pe vremea asta?

Răspuns la: aberatia conducerii
Adăugat de : Angela, 27 ianuarie 2014
Pentru orasul Constanta - chiar nu era cazul. Nu sunt -20 sau -30 de grade. Si in oras nici nu este urgia din restul judetului sau din alte judete.
mama
27 ianuarie 2014
decizie buna

Pt. Angela, esti tampita sau ai probleme cu capul!?pentru prima data si Inspect. C-ta a luat o decizie buna, pe o vreme ca asta nici un caine sa nu-l dai afara din casa dar sa duci copilul la scoala.

Lady Baba
27 ianuarie 2014
A plecat pisica

Popescu isi lua zborul spre Grecia cu ......... Il doare la bascheti. A ramas Oprea sa tina locul. La ce? Astia doar plimba vorbe. Noi ne gospodarim si singuri. Afara e urat si in oras se circula nashpa, deci reluam treaba cand ne dezapezim.

Ani
27 ianuarie 2014
Decizie inteleapta

Este omenesc sa nu trimiti copiii prin nameti la scoala! Ganditi -va la vantul puternic care bate, la panourile publicitare si copacii care ne pun in pericol viata, la masinile care derapeaza, la orele interminabile cat stai sa astepti in statii prin frig, ganditi-va la furtuna cu ploaia de acum 2 luni cand chiar pe stada Decebal a cazut uncopac peste masini! La ora aceea era plin de copii care veneau si plecau de la scoala 28 si de la Colegiul Carol!!

pt. MAMA
27 ianuarie 2014
mama

A FI TAMPIT SAU A AVEA PROBLEME CU CAPUL, CUM II SPUI TU ANGELEI SE NUMESTE UN PLEONASM.NU CRED CA STI CE INSEAMNA. CRED CA PE VREMEA CAND ERAI ELEVA AU FOST IERNI FOARTE GRELE SI SCOLILE INCHISE. DE ASTA ESTI INCULTA. SA NU TE DUCI LA PIATA CA AR PUTEA SA ITI INGHETE FUNDULETUL........

Angela
27 ianuarie 2014
pentru mama sclifosita

Nu, inchiderea nu are legatura cu frigul, ci mai degraba cu proasta organizare a autoritatilor locale, incapabile sa actioneze in timp util la curatarea carosabilului. Mijloacele de transport in comun circula. Am iesit din casa (nu cum zice gogu), asa ca stiu ce spun. Cred ca habar nu ai ce inseamna cu adevarat frig. Zapada si temp. de -6 grade celsius sunt normale pentru vremea de iarna de la noi. Iar copii nu trebuie tinuti sub un clopot de sticla. Imbracati bine, fular, manusi - si scosi la zapada!

Răspuns la: decizie buna
Adăugat de : mama, 27 ianuarie 2014
Pt. Angela, esti tampita sau ai probleme cu capul!?pentru prima data si Inspect. C-ta a luat o decizie buna, pe o vreme ca asta nici un caine sa...
Angela
27 ianuarie 2014
intrebare

Ai primar? Fa-i o plangere vis-a-vis de panourile publicitare si copacii care chiar ne pun in pericol viata la fiecare pala de vant mai puternica.

Răspuns la: Decizie inteleapta
Adăugat de : Ani, 27 ianuarie 2014
Este omenesc sa nu trimiti copiii prin nameti la scoala! Ganditi -va la vantul puternic care bate, la panourile publicitare si copacii care ne pun in...

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Social : Urgia albă a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5443 secunde