Continuă ninsorile și se anunță minime de -10 grade Celsius

621
Continuă ninsorile și se anunță minime de -10 grade Celsius - continuaninsorile-1390753216.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă avertizarea meteo cod portocaliu este ridicată, vremea continuă să fie severă, astăzi și mâine, la Constanța. Vântul mai scade în intensitate, dar continuă să sufle cu peste 30 de km pe oră. Ninsorile continuă atât peste zi, cât și la noapte. Vremea va fi foarte geroasă, cu valori termice cuprinse între -6 și -8 grade Celsius. 
Mâine, precipitațiile se vor opri, dar numai pe timpul zilei, pentru că noaptea va ninge din nou în averse. Temperaturile vor scădea și mai mult, până pe la -10 grade. Doar miercuri se mai încălzește puțin și este posibil să avem și valori pozitive de 1 grad Celsius, ninsoarea transformându-se în lapoviță. Joi, 30 ianuarie, vine din nou un val de aer deosebit de rece, care aduce temperaturi de -8 grade și alte ninsori, de data aceasta însă mai slabe în intensitate. Nici viscolul nu va mai avea aceeași putere ca în week-end. 
Ninsorile vor continua vineri, atât ziua, cât și noaptea, când valorile termice vor crește simțitor, până în jurul valorii de 0 grade Celsius. Sâmbătă și duminică, datorită temperaturilor mai ridicate, de până la 3 grade Celsius, precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Ianuarie 2014
Stire din Social : Urgia albă a ajuns la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6422 secunde