Astăzi, toate grădinițele și școlile din județul Constanța sunt închise

743
2
Astăzi, toate grădinițele  și școlile din județul Constanța sunt închise - sus-1390755896.jpg

Articole de la același autor

l Conducerea ISJ decide azi dacă se impune suspendarea cursurilor și mâine 


Toate unitățile de învățământ din județul Constanța sunt închise astăzi, din cauza viscolului și a zăpezii. Măsura a fost impusă de ministrul Educației, Remus Pricopie, care a ordonat încă de duminică, la prânz, ca școlile din județele afectate, cu avertizări meteo cod galben sau portocaliu să rămână închise pe parcursul zilei de luni, 26 ianuarie. Dacă vremea severă o va impune, ministrul dă mână liberă inspec-toratelor județene să decidă suspendarea cursurilor și mâine. 
"În funcție de cum va evolua situația meteorologică și în cazul în care avertizările vor fi prelungite, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța va decide în cursul zilei de mâine (n.r. - astăzi, 27 ianuarie) dacă se impune ca unitățile de învățământ să rămână închise și marți, 28 ianuarie", a declarat inspectorul școlar Adriana Oprea. 


Comentează știrea

citizen
27 ianuarie 2014
fac un ultim apel la garda de mediu cta

de ani de zile aerul ctei e im putit de diverse substante de la firmele din port ,combintutl din navodari cat si diverse firme cocolosite;in ciuda mirosului orbil de produse petrooliere,,sulf si altele garda de mediu cta nu a facut absoluult nimc;dimpotriva a minti ca poluarea din aer nu exista!!!! acest lucru e cu ata tm grav cu cat desi suntem langa mare si beneficiem de briza marina vara si crivat iarna tot nu se risipeste imputociunea din aer ceea ce arata ca e poluare mare..iar GARADE MEDIU CTA ISI PERMITE SA SPUNA CA POLUAREA NU EXISTA SAU E FOARTE MICA!!! .daca nu veti fac controale si stopa acesti incostienti ,va promit ca veti fi reclamati la sediul central al garzii de mediu,la ministerul mediului s i apoi si campanie de presa ,daca nu se va rezolva nimic sa stie toata lumea ca garda de mediu cta nu face absoulut nimic pt sanatatea si aerul constantenilor

Spitalul Lehliu
27 ianuarie 2014
Accident

Generalul Raducu nu vorbeste ,ca a blocat A2 cu un mic accident, cand pleca in Grecia la deszapezirea creierului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5008 secunde