Scriitorul Ovidiu Dunăreanu lansează un roman de excepție

1033
2
Scriitorul Ovidiu Dunăreanu lansează un roman de excepție - ovidiudunareanu1-1456248324.jpg

Articole de la același autor

Scriitorul Ovidiu Dunăreanu își va lansa romanul "Lumina îndepărtată a fluviului" la Călărași, orașul de la Dunăre fiind scena uneia dintre întâmplările fantastice relatate în carte. Volumul este o capodoperă închinată Ostrovului natal, ținuturilor de pe malul fluviului și Dobrogei, naturii, oamenilor și istoriei zbuciumate a acestor locuri. Autorul aduce la lumină întâmplări vechi, uitate, legende din ținuturile dunărene și construiește cu măiestrie povești și mituri noi.

Invitația i-a fost lansată de Muzeul Dunării de Jos și Biblioteca Județeană "Alexandru Odobescu". Amfitrionii evenimentului sunt Marian Neagu - directorul muzeului, Marinela Enciu - managerul bibliotecii și profesorul Dumitru Ghiță.

La eveniment, vor fi prezenți scriitori din Urziceni, Slobozia și Călărași, membri ai Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Dobrogea, prieteni, simpatizanți și apropiați din Ostrovul natal.

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 februarie, începând cu ora 13, la Muzeul Dunării de Jos.

Cartea va fi prezentată la Constanța în a doua parte a lunii martie. 

Comentează știrea

Observator
24 februarie 2016
Felicitari!

Domnule Dunareanu, Sanatate si putere de munca pentru cat mai multe carti! Astept cu nerabdare prezentarea cartii, din luna Martie.

adrian rusu
25 februarie 2016
felicitari

Felicitari

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Lansare de carte la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.3537 secunde